LJUBAVNI HOROSKOP za 20. NOVEMBAR – VODOLIJE će dobiti poziv za dejt, a LAVA neko pokušava da osvoji

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nemojte se previše nervirati oko nečega što ste čuli a što nema mnogo veze sa vašim privatnim životom. Pokušajte da učinite sve što je do vas da bi veza bila bolja ali nemojte se upuštati u neke nepotrebne polemike. Razgovarate sa partnerom o novcu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma ste zahtevni i dajete na znanje partneru da nećete biti spremni da u svemu popuštate ali on vam mnogo toga i ne zamera iako vi imate takav utisak. Pokušajte da se naviknete na nešto što vam smeta kod njega, naročito ako se radi o jednom Ovnu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Danas ste spremni da se upustite u neku romansu sa osobom koja je veoma atraktivna i pokušava da se sa vama bude u neobaveznoj vezi što vama ne odgovara. Verujete u mogućnost obnove veze sa Jarcem ili Rakom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Društvena zbivanja i izlasci za vas su poseban izazov i verovatno ćete danas imati prilike da se sretnete negde sa jednim Jarcem koji merava da vas angažuje za nešto o čemu ste već pričali i tako će imati prilike da vas često viđa.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da možete da se izborite sa osećanjem da ste možda pomalo gurnuti u drugi plan, naročito ako ste na početku veze. Nekome je veoma bitno da vas uveri u svoje dobre namere, moguće jednu Vodoliju ali vi kao da na to mnogo ne obraćate pažnju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Pokušavate da se dopadnete nekoj osobi koja je sa vama spremna da o svemu iskreno razgovara ali ne toleriše vašu impulsivnost. Spremate se da nekog iznenadite nekim gestom koji od vas ne očekuje. Moguća romansa sa Jarcem ili Ribama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Danas ste mnogo odlučniji ali i principijelniji kada je u pitanju odnos sa osobom koja vam je posebno veoma draga, moguće da se radi o stalnom partneru. Dan vam donosi neka nova poznanstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušavate da se naviknete na nešto što vam nikako ne odgovara. Verovatno se radi o vezi sa osobom koja je prilično nepouzdana i prema vama nije uvek iskrena ili se vama to tako čini. Dobijate poziv od Lava u vezi sa izlaskom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Imate jasnu predstavu o onome što želite kada je u pitanju vaš privatan život. Niste međutim u stanju da sve organizujete baš jer činite ustupke onima koji to po vašem mišljenju zaslužuju. Dopada vam se jedan Ovan koga ste često viđateli na putu ili na poslu koji je vezan za putovanja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trudite se da osvojte poverenje osobe koja nije uvek bila prema vama fer ili se možda ponašala drugačije nego što ste očekivali. Dobijate priliku da učinite nešto za nju što će joj posebno laskati. Moguće da se radi o Raku ili Škorpiji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Verovatno ste u harmoničnoj vezi ili imate veliku potrebu da budete u dobroj ljubavnoj vezi. Ako ste u vezi sa Devicom moguće da ćete dobiti poziv da se sretnete negde na nekom romantičnom mestu. Dobro se slažete sa Vagom i Lavom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ne bi trebalo da se previše angažujete oko Blizanca koji su možda previše posvećen poslu ili društvenom životu nego pre jednom Jarcu koji ima razumevanja za vas i uvek vam izlazi u susret po mnogim pitanjma. Predstoji vama zajednički put.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena