LJUBAVNI HOROSKOP za 20. SEPTEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP
LJUBAVNI HOROSKOP za 20. SEPTEMBAR- Ovo će nekima biti DAN za PAMĆENJE, a nekome OGROMNA TUGA!
 • OVAN

Ako ste zauzeti

Odnos sa voljenom osobom će biti bolji nego ikada. Iskoristite ovaj dan da svu ljubav pružite voljenoj osobi i da uživate.


Ako ste slobodni

Moraćete se suočiti sa susretom sa jednom osobom iz prošlosti. Razmislite da li je ponovo želite u životu ili ćete je odmah ukloniti iz života.


 • BIK

Ako ste zauzeti

Moguće je da zbog određenih nesuglasica sa partnerom, dođe do ogromne svađe. Ta svađa bi mogla dovesti do situacije u kojoj bi raskinuli sa voljenom osobom i doživjeli bol i tugu.


Ako ste slobodni

Ukoliko želite nekog osvojiti, ne oklijevajte. Iskoristite ovaj dan maksimalno za susret sa novom ljubavlju i uživanje.


 • BLIZANCI

Ako ste zauzeti

Potrudite se da ništa ne stane na put Vaše sreće sa partnerom. Iskoristite svaki trenutak tokom ovog dana da uživate kao nikada do sad.


Ako ste slobodni

Upoznaćete nekog novog. Ta osoba će biti Vaša najveća sreća i snaga u svakom trenutku. Ne dozvolite da propustite ovakvu priliku.


 • RAK

Ako ste zauzeti

Moguće su svađe sa voljenom osobom. Potrudite se da Vaša ljubav bude dovoljno jaka da ništa ne dovede do raskida. Posvetite se ljubavnoj vezi.


Ako ste slobodni

Moguće da ćete se zbližiti s nekim iz poslovnog segmenta. Imaćete isto razmišljanje i to će Vam biti od ogromnog značaja za ljubav.


 • LAV

Ako ste zauzeti

Dobra komunikacija je ključ prave i zdrave ljubavne veze. Potrudite se u svakom trenutku da Vaša ljubav bude jaka i da razgovarate o apsolutno svemu.


Ako ste slobodni

Neko će Vam posebno privući pažnju. Možda je ta osoba upravo prava za Vas zbog čega ne treba da propustite priliku.


 • DJEVICA

Ako ste zauzeti

Voljena osoba će ljubavnu vezu ispunjavati strastima i nježnosti. Potrudite se da jednako toliko pružate i tako uživate u nevjerovatnoj ljubavi.


Ako ste slobodni

Moguće da ćete se zbližiti sa nekim ko je iz Vaše neposredne blizine. To će biti jedna zaista posebna osoba i ljubav kakva Vam je potrebna.


 • VAGA

Ako ste zauzeti

Svaki trenutak kraj voljene osobe će biti intenzivniji i više ćete uživati zajedno. Neće postojati ništa važnije od vaše ljubavi.


Ako ste slobodni

Uživajte danas u svojoj slobodi. Brzopletost u biranju prave osobe bi moglo dovesti do pogrešnog izbora i ogromne boli i tuge.


 • ŠKORPIJA

Ako ste zauzeti

Potrudite se da poslovni segment ne okupira previše Vaš mozak. Voljena osoba treba da Vam je najvažnija danas.


Ako ste slobodni

Počeće Vas privlačiti neko u znaku Vage. Šarmiraće Vas i prije nego što možete da zamislite, uživaćete u ljubavnoj vezi kraj te osobe.


 • STRIJELAC

Ako ste zauzeti

Potrudite se da ne postoje nepotrebne sumnje u voljenu osobu. Ukoliko postoji dovoljno povjerenja, ništa Vas neće moći zaustaviti da uživate.


Ako ste slobodni

Moguće je da u Vaš život uđe neko iz prošlosti. Ta osoba će Vam ukoliko je pustite u život, unijeti samo bol i tugu ogromnu.


 • JARAC

Ako ste zauzeti

Bićete okupirani poslovnim obavezama iako je važnije da se posvetite voljenoj osobi. Nadamo se da to neće pretjerano uticati na vašu ljubavnu vezu.


Ako ste slobodni

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. SEPTEMBAR Vam poručuje da uživate u ljubavi. Krenite u osvajanje nekog ko Vas počne privlačiti. Biće to pravi izbor za Vas u kojem ćete uživati.


 • VODOLIJA

Ako ste zauzeti

Voljena osoba će Vas podržavati u apsolutno svemu. Ma šta htjeli ostvariti, imaćete podršku i motivaciju da krenete u ostvarivanje.


Ako ste slobodni

Pojaviće se neko ko će Vas šarmirati. Shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog i da bi to mogla biti jedna divna ljubav.


 • RIBE

Ako ste zauzeti

Moguća je bol i tuga zbog raskida. Potrudite se da ukoliko dođe do toga, da to ne utiče pretjerano na Vaše emotivno stanje.


Ako ste slobodni

Družite se sa prijateljima i porodicom. Prava osoba će ući u Vaš život tek kada se tome najmanje budete nadali.

Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena