LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. JUL: Škorpija ima DVE LJUBAVI, Rakove očekuje LJUBAVNA IDILA, a Vaga se sprema SUSRET GODINE

OVAN

Niste na istoj talasnoj dužini danas. Nećete moći dobro da komunicirate i to će dovesti do nesuglasica. Harmonija je narušena, ali ne bojte se neće dugo trajati. Vaš partner i vi ćete se pomiriti ubrzo. Ako niste u vezi, ako čekate nekog da vam pošalje poruku, načekaćete se jer vam se neće javiti danas. Nemate razloga za brigu jer je to sve prolazno. Radije provedite vremena sa vašom porodicom ili prijateljima.

BIK

Veoma ste taktični. Volite da budete fizički prisni sa vašim partnerom. Kritikovaće vas da ste previše napadni i vi ćete se uvrijediti. Pokušaćete to da ispravite, ali vaš partner samo ne želi da provodi vrijeme s vama danas. Ako niste u vezi, sviđa vam se neko s kim se dopisujete ali vam se ne sviđa koliko mnogo analiziraju sve što im kažete. Ako upoznate tu osobu uživo vidjećete da li je to prava osoba za vas.

BLIZANCI

Stvarno ste vjerovali da je vaš partner vaša srodna duša, međutim nekoliko skorijih događanja vam je pomutilo tu sliku. Dosta se razlikujete, iako se suprotnosti privlače mislite da niste kompatibilni dugoročno. Ako niste u vezi, ne možete da shvatite šta želite od vašeg ljubavnog života. Imate tendenciju da prebrzo uletite u nešto i da se previše ponadate i onda ostanete razočarani. Najbolje za vas je da se primirite i poradite na sebi.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena