LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR: Rak BUDI EMOCIJE za koje nije ni ZNAO, Strijelac ZAROBLJEN u svojim mislima o VEZI

OVAN

Parovi će da provedu lijepe momente zajedno danas. Ovi momenti će da učvrste vašu vezu i da vas zbliže. Projekti na koje ste zaboravili će se vratiti u prvi plan. Danas je divan dan za planiranje budućnosti. Ako niste u vezi, neko ko vam se sviđa već duže vrijeme će se ponovo pojaviti u vašem životu. Danas će biti jedan divan dan za vas.

BIK

Vaše veza je vidjela i bolje dane. Niste raspoloženi da radite išta interesantno sa vašim partnerom. Takođe niste raspoloženi za išta romantično i to će možda da smeta vašem partneru. Ako niste u vezi, bićete motivisani da idete na neko putovanje sami da biste upoznali nove zanimljive ljude. Ali vas plaši to da možda su svi drugi više zainteresovani za ozbiljniju vezu nego što ste vi.

BLIZANCI

Vaš privatni život oživljava ponovo. Osjećaćete se mnogo pozitivnije što se tiče vašeg ljubavnog života. Ovaj dan je veoma romantičan i provešćete mnoge lijepe momente zajedno. Ako niste u vezi, htjećete da pokažete vašu mekšu stranu. Ako prema nekome budete previše direktni na početku, vjerovatno će ta osoba samo da pobjegne. Budite suptilniji.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena