LJUBAVNI HOROSKOP za 25. AVGUST- Neko će danas DOŽIVJETI VELIKO IZNENAĐENJE

Rak
Rakovima danas nije dan za razgovore i komunikaciju uopšte. Osjećanja bi mogla da nadvladaju razum i da tako kažu nešto što i ne misle. Ostavite ozbiljne razgovore za drugi dan ako je moguće. Opustite se uz lijepu muziku.
Lav
Danas morate naći načina da budete sa osobom do koje vam je stalo bilo da ste u vezi s njom ili niste. Provedite lijepe trenutke sa njom kako god da osmislite. Može to biti ručak, kava ili šta god. Porodica je pomalo stavljena u drugi plan i mogli bi vam to zamjeriti.
Djevica
Danas vas očekuje jedan važan razgovor koji će promijeniti tok vašeg dana a bogami i ljubavnog života. To je jedan od onih razgovora koji dovode ili do zbližavanja ili do raskida.Pazite se da ne izbije neka ozbiljna rasprava. Čuvajte se grubih riječi ako do rasprave dođe.
Vaga
Ne plašite se da voljenoj osobi kažete sve što vam je na srcu. Iskrenost je poželjna. Iznenadićete sami sebe danas. Slobodne vage danas će izaći sa prijateljem kog dugo nisu vidjeli. Provešće divnectrenutke u razgovoru s njim.
Škorpija
Vaš šarm danas će da plijeni. Bićete primjećeni svuda kiud pođete. Možda će vam prići jedna osoba na jednom okupljanju na koje budete otišli. Zauzete škorpije danas će radije ostati kod kuće sa partnerom.
Strijelac
Ako vam je danas slučajno palo napamet da nešto sakrijete od svog partnera dobro se pripazite. Sve će se saznati u sekundi. Budite iskreni jer ako partner izgubi povjerenje teško ćete ga vratiti. Slobodni strijelci ne moraju da brinu zbog toga.
Jarac
Lijepa riječ gvozdena vrata otvara. Ako danas uputite bar jednu lijepu riječ partneru mogli biste da otvorite jednu zanimljivu temu u vezi sa svojom vezom. Bićete zadovoljni ishodom. Upotrijebite sav svoj šarm i uspjeh vam neće izostati.

nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena