LJUBAVNI HOROSKOP za 25. SEPTEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP
LJUBAVNI HOROSKOP za 25. SEPTEMBAR – Ovim znacima SREĆA NEĆE biti NAKLONJENA u potpunosti, budite STRPLJIVI!
 • OVAN

Ako ste zauzeti

Ovo je dan koji treba biti ispunjen nježnošću, ljubavlju i razumijevanjem. Potrudite se da Vi i voljena osoba uživate u obostranoj ljubavi kao nikada do sad.


Ako ste slobodni

Moguće da će Vam privući pažnju jedna osoba u znaku Vodolije. Uživaćete u njenim genijalnim idejama i originalnosti.


 • BIK

Ako ste zauzeti

Imaćete manje nesuglasice sa partnerom. Potrudite se da to ne utiče na vašu ljubavnu vezu. Uživajte u pružanju nježnosti i romantike.


Ako ste slobodni

Upoznaćete jednu divnu osobu. Između Vas će postojati potpuno razumijevanje od samog početka. Samim tim, možete se slobodno prepustiti osjećanjima.


 • BLIZANCI

Ako ste zauzeti

Slobodni ste da imate kreativne ideje pomoću kojih bi uljepšali svaki trenutak kraj voljene osobe. Uradite sve kako bi ona bila srećna i zadovoljna.


Ako ste slobodni

Neko iz prošlosti će Vam se ponovo pojaviti u životu. Dobro razmislite da li da je ponovo pustite u svoj život. Mogli bi napraviti ogromnu grešku.


 • RAK

Ako ste zauzeti

Ako budu postojale bilo kakve nesuglasice, potrudite se da ih rješite. Ne dozvolite da napetost nadvlada između vas i dovede do raskida.


Ako ste slobodni

Jedna osoba u znaku Riba će osvojiti Vaše srce. Ne propustite priliku da je osvojite i uživate kraj nje.


 • LAV

Ako ste zauzeti

Unesite više strasti i energije u Vašu ljubavnu vezu sa partnerom. Oboma će Vam danas više od svega biti potrebna pažnja u kojoj ćete uživati.


Ako ste slobodni

Uživajte danas u tome. Posvetite se za promjenu porodici i prijateljima. Ne opterećujte se ni najmanje oko pronalaska prave osobe.


 • DJEVICA

Ako ste zauzeti

Bićete suviše kritični prema partneru. Neke od njegovih odluka će Vam izuzetno smetati zbog čega ćete se frustrirati. Pokušajte da ne forsirate to previše.


Ako ste slobodni

Neko poseban će početi da Vas osvaja. Iskoristite priliku za zanimljivu ljubavnu vezu. LJUBAVNI HOROSKOP za 25. SEPTEMBAR Vam upravo pruža priliku za uživanje.


 • VAGA

Ako ste zauzeti

Budite kreativni i vremenu provedenom sa partnerom. Smislite nešto u čemu bi oboje uživali kao nikada do sada. Značiće Vam to.


Ako ste slobodni

Jedan Strijelac će Vam otkriti koliko ste mu privlačni. Shvatićete da je to obostrano i da treba da se prepustite osjećanjima koja se budu probudila.


 • ŠKORPIJA

Ako ste zauzeti

Očekujte značajne promjene od danas. Moguće da partner odluči da ozvaničiti vašu ljubavnu vezu brakom. To bi moglo biti upravo najbolje što će Vam se desiti.


Ako ste slobodni

Jedan Rak će se truditi da bude što više u Vašoj blizini. Sagledajte situaciju oko sebe i da li je ta osoba pravi izbor za Vas.


 • STRIJELAC

Ako ste zauzeti

Uživajte danas u svakom trenutku kraj voljene osobe. To bi mogao biti savršen odmor poslije napornog dana na poslu ili slično.


Ako ste slobodni

Posvetite se malo sebi za promjenu. Ne dozvolite ničemu da Vam pokvari ovaj dan.


 • JARAC

Ako ste zauzeti

Bićete pomalo napeti u društvu voljene osobe. Ne dozvolite da Vam to uništi ljubavnu vezu. Potrudite se da budete raspoloženi.


Ako ste slobodni

Jedan Bik će ući u Vaš život. Shvatićete da postoji mnogo toga zajedničkog između Vas i treba da uživate u ljubavi.


 • VODOLIJA

Ako ste zauzeti

Postoji mogućnost da neko iz prošlosti uđe u Vaš život. Ne dozvolite ni slučajno da to pokvari trenutnu ljubav sa voljenom osobom.


Ako ste slobodni

Uživajte u svojoj slobodi u društvu dragih prijatelja. Ne obraćajte pažnju na to što kraj sebe nemate pravu osobu još uvijek.


 • RIBE

Ako ste zauzeti

Budite skromni u pogledu pružanja ljubavi od strane voljene osobe. Ne očekujte previše i nemoguće od osobe koja Vam pruža sve što može.


Ako ste slobodni

Očekujte susret sa pravom ljubavi.

Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena