LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR: Blizanci dobijaju POZIV NA SUSRET, Lavovi ZAINTERESOVANI za TAJNU vezu, a Rakovi bi trebalo da budu takticniji

OVAN

Mali problemi će vam uništavati vašu vezu. Radije biste bili tužni i povukli ste se u osamu, ali najbolje rješenje jeste da razgovarate sa vašim partnerom. Vaš partner će vas iznenaditi i popraviti vam raspoloženje. Ako niste u vezi, maštate o nekome magičnom, pa se potrudite da vaši snovi postanu realnost. Pokažite kako se osjećate, budite seduktivni. Bićete pozitivno iznenađeni reakcijom drugih ljudi.

BIK

Biće vam teško da preuzimate inicijativu i da pokažete kako se osjećate, što nije nalik na vas. Znate koliko vas vaš partner voli pa nema razloga da se osjećate tako stidljivo oko njih. Vrijeme je da poradite na vašem samopouzdanju. Ako niste u vezi, nemojte da traćite vrijeme sa ljudima koji ne znaju šta hoće sa vama. Zaslužujete nekoga ko će htjeti da provede svaki momenat sa vama. Samo se opustite i slušajte svoje srce.

BLIZANCI

Ako pokušavate da pridobijete svog partnera nekim poklonima, nemojte očekivati da će oni pasti na to. Mogu vas pročitati kao knjigu i mogu da primjete kada im pokušavati zamazati oči. Biće vam bolje ako samo pokušate da budete iskreni i da dođete do zajedničkog kompromisa. Ako niste u vezi, imate dvije jako bitne stvari što se tiče veza: jako ste inteligenti i jako ste dobri u krevetu. Upoznaćete dvije osobe od koje ćete morati da izaberete jednu s kojom ćete imati avaturu.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena