LJUBAVNI horoskop za 28. NOVEMBAR- Neko će danas sresti BIVŠU LJUBAV

OVAN

Nemojte dozvoliti da vam trenutni ispadi pomute stvarnu sliku koju imate o nekoj osobi, sa kojom ste od nedavno. Danas biste pod uticajem planetarnog poravnanja mogli imati pomućenu sliku i biti u nemogućnosti da sagledate širu sliku. Nikako nemojte to dozvoliti, kao ni da preuranjeno donesete neku odluku. Potrudite se prvo da saznate konkretno ono što vas zanima, a odluku ostavite za neki drugi dan.

BIK

Danas biste mogli biti malo konfuzni ako neko blizak pokuša da vas ubedi u nešto. Ukoliko idete na zabavu ili neki drugi društveni događaj, budite oprezni i nemojte odmah pretpostaviti da neka osoba želi sa vama da izađe, samo zato što vam se nasmejala. Prvo dobro razmislite pre nego što donesete zaključak.

BLIZANCI

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli uvideti da osoba koja vam se sviđa ima sasvim drugačije vrednosti od vas i to bi moglo dovesti do sukoba. Naravno, do toga ne mora da dođe ako oboje prihvatite vrednosti onog drugog, jer iz tog iskustva možete nešto i naučiti. Ali nemojte očekivati da delite iste ideje i ideale. Ipak, možete se jako lepo provesti večeras.

RAK

Danas bi mogla da vas obuzme prava toplina i nežnost i da je osetite svuda oko sebe. Imaćete priliku da podelite osećanja sa nekim kome se iskreno divite već duže vreme. Možda biste mogli svoju poruku preneti uz neki poklon i time biti još jasniji. Uživajte u onome što će uslediti.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena