LJUBAVNI HOROSKOP za 28. SEPTEMBAR – Ribama se vraća BIVŠA LJUBAV, Devicu očekuje STRASTVENO VEČE

OVAN

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

BIK

Niste raspoloženi za socijalizaciju, što vam inače uopšte nije svojstveno. Razlog ovome može ležati u partneru ili potencijalnoj simpatiji koja kao da vas ovih dana uopšte ne primećuje. Ne dozvolite da vas ovo opterećuje i čini neraspoloženim. Nije smak sveta. Pokrenite se i izađite među svet, jer vam je zaista malo potrebno da vam se vrati osmeh na lice.

BLIZANAC

Ako se osećate nervozno i pod stresom kada je u pitanju romantika, možda je vreme da ponovo sagledate stvari. Razmislite da li bi vam bilo pametnije da na dan ili dva zaboravite na partnera i umesto toga lepo se posvetite sebi? Samo staloženi i zadovoljni možete uspešno da procenite situaciju i shvatite da li je vredno vašeg nerviranja. Ne dozvolite da drugi upravljaju vašim životom.

RAK

Moguće je da ćete danas konačno odustati od ideje da je jedna osoba vredna vašeg vremena. Ako su vam odnosi narušeni, verovatno prestajete da razmišljate o pomirenju. Vi niste neko ko je razočaran u ljubav, ali jednostavno više ne želite da se posvećujete nekome ko nije u stanju da vam uzvrati makar istom merom. Imate sva prava da živite život kakav želite.

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena