LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST: Djevica u DILEMI, Ribe uživaju u TOPLINI ZAGRLJAJA voljene osobe, a Lavu se sprema NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE

OVAN

Nema vremena za dosadu, vaša veza je veoma uzbudljiva. Možete da računate na vašeg partnera. U potpunosti se slažu sa vašim odlukama i podržavaju vas. Htjećete da provedete romantično veče sa njima. Ako niste u vezi, vaše sumnje vas spriječavaju od upoznavanje novih ljudi. Ostavite svoju prošlost tamo gdje joj je mjesto i ne dopustite da vas to sputava u vašem putu ka pravoj ljubavi.

BIK

Neće sve ići kako ste planirali, ali ćete se potruditi da olakšate svom partneru što više možete danas. Dosta vam je više konstantnog svađanja. Vaš partner će vam biti zahvalan i biće veoma zadovoljan uslijed vašeg boljeg tretmana. Ako niste u vezi, odbićete nekog ko vam se čak i sviđa. Znate da dugoročne veze ne mogu počivati samo na fizičkoj atrakciji. Ta osoba i vi svejedno niste imali puno toga zajedničkog.

BLIZANCI

Vaš partner i vi se ne slažete oko mnogih stvari u zadnje vrijeme. Niste na istoj talasnoj dužini i osjećaćete se kao da hodate po jajima kada ste sa njima. Počećete da sumnjate u vašu budućnost zajedno, ali ćete radije da se nadate nekom čudu. Ako niste u vezi, jedina osoba kojoj vjerujete trenutno ste vi sami. Imate jako visoke standarde i jako ste izbirljivi. Radije ćete se odlučiti da budite sami nego da budete s nekim ko vam ne odgovara.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena