LJUBAVNI HOROSKOP za 3. NOVEMBAR – JESENJI DAN u kojem će neki znakovi liti suze, a neki SLAVITI

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas imate potrebu da se osamite ali bi ipak trebalo da nađete vremena za nekoga uz čiju pomoć možete mnoge poslove da uspešno završite. Mogući su konflikti sa mlađim članovima porodice ili kolegama. Zamerićete im da su neodgovorni i neprincipijelni.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prema mnogima ste prijateljski nastrojeni i zbog toga veoma popularni u društvu. Budite spremni na iznenađenje u vidu neplanirane posete ili nekog poziva koji ne očekujete. Moguć je susret sa Rakom ili Blizancem ili ćete biti u dilemi između dve simpatije. Vaš smisao za humor mnogi ne razumeju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Odličan dan za sklapanje novih poznastava, posebo ako se bavite nekom slobodnom delatnošću u kojoj mogu da dođu do izražaja vaši talenti ili ste prisutni u javnosti. Ako radite sa umetnicima, naučinicima, ili sa osobama koje često putuju, dan je odličan za nove susrete.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nemate nerava za taktiziranje. Imaćete prilike da se sretnete sa nekim koga poznajete dovoljno dugo da biste mogli odmah započeti romansu samo ako ste na to spremni. Previše se trudite da osvojite Jarca ili Škorpiju koji vas u priličnoj meri ignorišu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Niste u potpunosti u svom elementu i ne uspevate da se sasvim dogovorite sa onima na koje računate, uključujući tu i stalnog partnera, naročito po pitanju raznih zajedničkih obaveza. Ako vam se dopada jedna Vaga, moći ćete da joj posvetite dovoljno vremena, naročito ako vam dođe u posetu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Današnji dan vam donosi mogućnost dobrog provoda sa nekim ko je prilično nepredvidivi, spreman na svaku vrstu avanture i s kim se odlično razumete. Dobijate poziv od jednog Strelca koji pretpostavlja da vam se dopada a koga ste upoznali na poslu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan je pogodan za ljubavne sastanke i bićete verovatno spremni da se maksimalno potrudite da vam dan protekne harmonično i bez velike tenzije. Nekome je veoma stalo da se pomiri sa vama, vi znate ko je to. Dajte šansu Lavu ili Vodoliji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Spremni ste da napravite ustupak kada se radi o Lavu sa kojim možete lako da nađete zajednički jezi. Trudite se da osvojite simpatije jednog Blizanca ili nekog Ovna iako vam možda ne odgovaraju u potpunosti, ali vi se ponašate korektno.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Čekate da vam se javi osoba sa kojom ste nekada bili u vezi. Ako ste nedavno uspostavili ponovo kontakt i ako ste sigurni da ona očekuje vaš poziv, nemojte oklevati. Dobićete priliku da joj date na znanje šta očekujete od nje i šta vam ona znači, naročito ako se radi o Raku, Strelcu, Biku ili Jarcu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobijate poziv od Lava u vezi sa izlaskom i verovatno će vam to savršeno odgovarati, naročito ako se radi o nekom s kim se dobro razumete. Slobodni Jarci imaju potrebu za druženjem sa Ovnom, Strelcem ili nekim ko je izuzetno aktivan. Moguće da se radi o nekom ko se bavi sportom ili je prisutan u javnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ma koliko godna da imate, vašem znaku više odgovara društvo vesele osobe. U ljubavi vam je potreban neko ko može da vam pruži svaku vrstu sigurnosti, ako ste žena, naročito materijalnu. Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Bilo bi dobro da danas oraganizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa strarim društvom. Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Ako vam se dopadaju Ovan ili Lav, to bi mogla biti tajna veza.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena