LJUBAVNI horoskop za 3.SEPTEMBAR – LJUBAV iz BAJKE dolazi za Ribu i Jarca

OVAN

Moguće da vam je potrebno da uvidite kako niste bili u stanju da prihvatite druge, jer vaša veza prolazi kroz težak period. Zvezde vam danas pružaju priliku da uvidite izvesne šablone ponašanja koji vas sprečavaju da se zbližite sa ljudima. Ukoliko uspete da se izvučete iz tog začaranog kruga ponašanja, vrlo brzo ćete uvideti velike promene.

BIK

Danas vam možda neće biti prijatno u društvu nekog vama bliskog (bilo da je u pitanju trenutni partner, ili potencijalni). Najbolje po vas bi bilo da provedet veći deo dana sami, kako biste mogli sagledati svoju situaciju. Odakle vam ta želja da se osamite? Zašto se ne osećate prijatno? Najverovatnije da ćete imati takva i slična pitanja u glavi, na koja ćete malo teže pronaći odgovor. Potrudite se.

BLIZANAC

Moguće je da će danas doći do sukoba mišljenja sa prijateljima, oko nekih problema koji ih muče. Zvezde danas donose ograničenja na površinu. Da li govorite ono što zaista osećate ili samo ono što oni žele da čuju? Imajte na umu šta je i gde je ono što vas motiviše. To će vam pojasniti dosta toga.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena