LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR

OVAN

19.11.2018.

Naporan dan jer vas mnogo toga optrećuje najverovatnije iz prošlosti.Želite da dobijete priliku da se čujete sa nekim ko vam je drag ali moguće da ta osoba trenutno nema mnogo vremena za viđate ili je negde na putu. Trebalo bi da budete tolerantniji prema Ribama ili Strelcu.

18.11.2018.

Merkur u kvadratu sa Neptunom u segmentu stranih zemalja i neprijatelja znači da morate da budete krajnje realni ako ne želite da budete prevareni od strane onih koji imaju u vas poverenja, možda neki Strelac ili Lav. Možete dobiti pogrešne informacije od jende Škorpije sa kojom imate problematičnu vezu.

17.11.2018.

Nešto se dešava na šta ne možete da utičete ali vas intrigira, moguće neko novo poznanstvo, veza sa nekim ko se bavi umetnošću. Dobićete priliku da se sretnete u jednom većem društvu zatvorenog tipa sa osobom koja će vas zanitrigirati, moguće da se bavi umetnošću.


 

BIK (21.4.- 20.4.)

19.11.2018.

Trdudite se da nađete najbolji način kako da sebe predstavite udruštvu osoba sa kojima imate inače retko prilike da se viđate. Moguće da se tamo nalazi neko s kim biste mogli da se češće srećete, naročito ako ste slične profesije i planirate zajednički posao.

18.11.2018.

Niko ne može da utiče na vas jer vi dobro znate šta bi trebalo da uradite i šta bi trebalo da kažete osobi koju volite. Ako ste u dobrim odnosima sa partnerom ili zadovoljni u braku, rođaci se mogu mešati ali ako ste nezadovoljni u vezi, trebalo bi da nađete pomoć od osobe koja vam je bliska.

17.11.2018.

Moguć poziv u veće društvo i verovatno ćete se lepo provesti tamo gde ste rado viđeni i gde često odlazite. Jedan Rak i Riba mogu poželeti da sa vama budu u vezi i verovatno će vam sa udvarati. Dobijate vesti od jednog Jarca.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.11.2018.

Želite da se dogovorite sa jednim Strelcem ili Lavom u vezi sa izlaskom i verovatno će vaš predlog biti prihvaćen. Nekome je veoma bitno da može da sa vama podeli neki problem, najverovatni je se radi o osobi koja je izuzetno profesionalno zauzeta.

18.11.2018.

Jedan od boljih dana u kojem možete zahvaljujući vašoj harizmatičnosti i smislu za humor, šarmirati koga god želite. Dobro došli st u svako društvo i mete dobiti poziv od nekog ko vam je veoma drag u vezi sa izlaskom bilo na sastanak vas dvoje ili sa društvom. Ako ste planirali ulazak u brak, dan je povoljan za razgovor na tu temu.

17.11.2018.

Ne bi trebalo da pridajte mnogo važnosti onome što čujete od jednog Bika ili neke Vage, možda i od Riba jer imate prilike u većem društvu da vidite koliko ste omiljeni i moguće da će vam se mnogi udvarati i da će želeti da se sa vama sreću i dalje ili će vam predložiti redovne izlaske.


 

RAK (21.6. – 22.7)

19.11.2018.

Dobro se osećate u društvu ambicioznih osoba koje podstiču kod vas takođe ambiciju i sa kojima možete da razgovarte o mnogo čemu, uključujući i vašu profesialnalnu orijentaciju. Ako ste mladi, moguće da se interesujete za one oblasti interesovanja kojima se bavi osoba koja vam je draga.

18.11.2018.

Vaše poslovne obaveze čine vas uznemirenim i previše su umešane u vaš privatan život do te mere da ne znate šta je prioritet u vašem životu. Znate da morate da završite svoj posao što je moguće pre, ali s druge strane, postoji mogućnost da sretnete nekog ko je veoma šarmantan negde na javnom mestu..

17.11.2018.

Naglašen znak Riba čini vas izuzetno spremnim da se upustite u vezu sa jednim Ovnom,Škorpijom ili osobom do čijeg mišljenja veoma držite. Pokušavate da se prilagodite tempu stalnog partnera koji verovatno često putuje.


 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

19.11.2018.

Naglašeno polje inostranstva donosi nove mogućnosti na emotivnom planu i verovatno ćete moći da se sretnete sa nekim ko često radi za strance ili planira da se zaposli negde u stranjoj firmi.Dobijate vesti od osobbe sa kojom ste nekada zajedno radili, moguće da se radi o Vodoliji.

18.11.2018.

Ako ste slobodni, na poslu se nalazi neko kome je veoma stalo da se sa vama sretne i van radnog mesta. Moguće da ste dobiti takav poziv nedavno od Ovna, Strelca ili Škorpije i vi ste nevoljni da ga prihvatite jer možda mislite da ta osoba koja se interesuje za vas nije slobodna

17.11.2018.

Ne bi trebalo da se nervirate ako čujete trač na svoj račun, posebno ako ste dali povoda, možda ne u meri u kojoj to trenutno izgleda ali niste bili taktični i neko vam vraća. Imate priliku da se sretnete sa jednim Bikom kome se izuzetno dopadate.


 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.11.2018.

Nekome je bitno da vam kaže šta želi i šta misli ne samo o vama nego i o vašoj vezi bez obzira  da li vam to odgovara ili ne. Imaćete način da rešite jednu dilemu koja se tiče neke treće osobe za koju ste uvereni da se meša u vaš odnos sa partnerom.

18.11.2018.

Trudite se da ubedite nekog ko vam je veoma značajan kada su budući poslovi u pitanju da treba da u nečemu popusti ali ako se radi o Raku, Škorpiji,drugom Ovnu ili Jarcu, to će vam teško poći za rukom. Osećate potrebu za promenom posla, moguće i za odlazak u inostranstvo.

17.11.2018.

Ako vam se bude javio Rak sa kojim ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće i u emotivnoj vezi, verovatno ćete imati prilike da izađete negde i da se sasvim lepo  razgovarate o prošlsti Potražite savet jednog Bika u vezi sa emotivnim problemom ili od jednog Jarca koji vas dobro poznaje.


 

VAGA (23.9.- 23.10.)

19.11.2018.

Naglašeno polje partnerskih odnosa ali i retrogradni Mekrur u polju komunikacije čine vas izuzetno spremnim da napravite neki zaokret u načinu na koji ćete voditi konverzaciju sa osobom do koje vam je stalo. Imate prilike da se pomirite sa Blizancima ili Vodolijom.

18.11.2018.

Napet aspekt između Meseca u Ovnu i Plutona u Jarcu odražava se na vas u vidu nesposobnosti da napravite balans između onih koji su vam iskreni prijatelji i onih koji imaju koristi od vas. Trudite se da budete u toku dogadjaja kada se radi o poslu sa strancima.

17.11.2018.

Suočavate se sa posledicama svog ponašanja u poslednje dve godine i morate podneti nekurtvu ako želite da budete i dalje u vezi sa istim partnerom. Mnogo ste više okupirani sobom nego partnerom koji vas je pomalo razočarao jer ne pristaje na vaše uslove.


 

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

19.11.2018.

Danas vam mnogo toga ne id eod ruke jer biste morali da se drugačije organizujete ako biste želeli da stignete na sva mest a gde ste krenuli.ako vam se dopada jedan Rak koji nije slobodan, bolje od njega za sada odustanite dok on ne smisli šta će jer je Mars isuviše jaku ribama da biste lako došli do cilja.

18.11.2018.

Naporan dan jer ne uspevate da završite sve što ste želeli.Dobijate priliku da se istaknete u poslu koji je zahtevan ali vam to neće lako poći za rukom jer morate da se više pozabavite nekim detaljima koji vas u stvari ne interesuju ali su deo posla.

17.11.2018.

Očekujete poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi i sa kojom ste se oduvek dobro slagali. moguće da se radi o Raku ili Ribama mada možda niste zajedno. Ne dozvoljavate nikom da vam nameće svoje stavove, pokušaćete da sačuvate svoj mir i ne pristajete na sve uslove one druge strane.


 

 

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.11.2018.

Moguć je susrete negde na nekom sportskom terenu, negde gde se okupšlja više muškaraca možda u okviru hobija i bićete dobo raspoloženi naročito ako vas interesuje neki vazdušn ili vatreni znak. Dobro  osećate u društvu osoba koje podstiču kod vas samopouzdanje.

18.11.2018.

Dobijate priliku da uđete u posao sa nekim ko vam je prilično simpatičan iako ne znate mnogo o njemu.Moguć je da ćete započeti saradnju na osnovu preporuke osobe koja je veoma odgovorna u koju imate veliko povernje.

17.11.2018.

Neki Ovan će vas potražiti i verovatno će želeti da sa vam stupi u kontakt, možda na nekom privatnom skupu i  daće vam  priliku da pokažete svoju pravu prirodu ili temeperament ali to neće biti loše prihvaćeno. Imate sve šanse da oduševite jednu Vodoliju koju poznajete preko posla.


 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.11.2018.

Neko planira susret s vama i daće vam na znanje da možete da na njega računate, naročito ako se radi o osobi sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima. Moguć je suret sa Lavom ili Škorpijom koje često borave u inostranstvu i možda ste se da njima i upoznali negde  u nostranstvu.

18.11.2018.

Naporan dan zbog mnogo obaveza. Pokušaćete da se mnogo bolje organizujete tako da vam ostane više vremena za one sa kojima imate potrebu da se družite.Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa jednim Bikom.

17.11.2018.

Voleli bise  da se dopadnete osobi koja je poslovno vezana za inostransvo ili za medije i koja često putuje, možda i vi sa njom. Planirate zajednčki život sa nekim ko vam je veoma privržen i daje na znanje da možete da na njega računate, bez obzira da li je veza duga ili ne.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

19.11.2018.

Ne bi trebalo da odustajete od zakazanog susreta, naročito ako se radi o poslu koji bi mogao biti izuzetno dobro plaćen i ako vam se bude javila osoba za koju ste zainiteresovani. Trudite se da dobijete u vremenu kada se radi o jednom Raku prema kome niste načisto šta osećate.

18.11.2018.

Ne bi trebalo da propustite priliku da uspostavite kontakt sa osobama sa nemačkog jezičkog područja i bilo bi dobro da se aktivirate više u domenu medija, spota ili nekih aktivnosti koje od vas zahtevaju znanje stranih jezika. Moguć je susret sa jednim Ovnom ili nekim Rakom.

17.11.2018.

Poslovni kontakti donose brojne susrete koji mogu biti za vas izuzetno značajni jer ćete imati prilike da upoznate intresantne osobe sa kojima ćete imati o čemu da pričate. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za poslovni problem u koji je uključena i osoba koja vam je draga.


 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.11.2018.

Očekujete poziv sa puta ili od nekog s kim ste se više puta sreli, najverovatnije negde u društvu rođaka ili kolega sa kojimas te uspevali da uspostavite dobru komunikaciju. Rak i Škorpija česot misle na vas i uvereni su da imate neku tajnu simpatiju i da zato ne obrćate na njih pažnju.

18.11.2018.

Dobro se slažete sa onima koji vas podržavaju ali imate mnogo protivnika i onih koji sa vama ne mogu da uspostave dobru komunikaciju. Ne bi trebalo da odustanete od svojih namera kada je u pitanju posao sa onima koje ste nedavno upoznali i dobili od njih dobre ponude.

17.11.2018.

Prenaglašen vaš znak čini vas nerealnim kada je u pitanju odnos sa suprotinim polom jer vam ne odgovara tranzit Merkura. Dobijate vesti o jednoj davnoj simpatiji i to će vas posebno zaintrigirati, naročitio kada e radi o jednom vodenom znaku.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena