LJUBAVNI HOROSKOP za 4. NOVEMBAR – JESENJA LJUBAV dolazi i donosi NAJLJEPŠE EMOCIJE

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako niste u dobrim odnosima sa partnerom, oni bi mogli biti još lošiji ukoliko spadate u osetljivi tip žena pripadnika ovog znaka. Nemojte dopustiti da vas provocira jedna Škorpija.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Previše ste sigurni u sebe, naročito ako ste u vezi sa Jarcem ili zaljubljeni u predstavnika ovog znaka ili Ribe. Rak misli na vas i želi da sa vama obnovi konatakt. Moguće da se vaša simpatija trenutno nalazi u inostranstvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Veoma ste praktični i racionalni bez smisla za romantiku, bar danas. Ljubavni život i pored toga može biti sasvim zadovoljavajući ako vam se dopadaju Lav ili Vaga. Ako ste slobodni, budite ljubazni prema jednoj Vodoliji.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Danas ste logični i spremni da prihvatie neke partnerove navike čak iako vam ne odgovaraju. Pokušajte da nađete najbolji način da organizujete izlazak sa nekom Škorpijom ili Ribama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobijate priliku za revanšom ali razmislite da li je mudro da to uradite. Možda je bolje da izbegnete društvo osobe koja vas nervira i koja vam je možda kad tad napravila neku spletku nego da su upuštate u nešto što može provocirati neprijatan razvoj događaja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Jedan od boljih dana, u toku kojih druženje sa vodenim znacima, koje poznajete preko posla, naročito sa jednom Rakom može doneti satisfakciju. Imate veliku potrebu da date na znanje kako se osećate, i da želite malo sadržajniji društveni život.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ovo je jedan od onih dana kada dobrom taktikom možete postići mnogo. Pitanje je da li imate taktiku kako da ga osvojite. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoje iskustvo jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći mudrost osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mnogi vas ne razumeju ni vašu potrebu za mirnom, romantičnom vezom, već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja, biti spremni da ih traže sa strane. Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sumnjate u partnerovu vernost ili ste neraspoloženi zbog mnogo čega što se tiče partnerovog ponašanja, možda i odbijanja u vezi sa nečim što je vama naročito bitno. Jedan Ovan želi da razgovara sa vama.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Radujete se susretu sa nekim koga ste sreli pre nekoliko meseci ili možda prošle godine ali verovatno nemate mnogo vremena za njega. Želećete da napravite dogovor sa potencijalnim partnerom da redovno izlazite, čak iako on nije slobodan, moguće sa Rakom ili Škorpijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Razgovor sa Ovnom može doneti neku vrstu otrežnjenja, ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom požalite na svoje probleme. Veselo društvo vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Jedan od smirenjih dana kada je u pitanju ljubav, naročito ako ste spremni da izađete u susret jednom Raku ili Škorpiji i vidite se sa njima negde uveče u gradu. Neko se poigrava vašim strpljenjem, a neko ko vam se dopada može biti veoma uporan da vas osvoji.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena