LJUBAVNI HOROSKOP za 4. SEPTEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP
LJUBAVNI HOROSKOP za 4. SEPTEMBAR – Za neke ZNAKOVE se sprema LJUBAV I SREĆA, a nekima TUGA DO NEBA!
 • OVAN

Ako ste zauzeti

Potrudite se da ne postoje apsolutno nikakve nesuglasice između Vas i voljene osobe. Ovo je dan za sreću i romantiku i na taj način i treba biti iskorišten.


Ako ste slobodni

Posvetite se tome da osvojite osobu koja Vam se sviđa, ukoliko takva postoji u Vašem životu. Prave ljubavi se dešavaju kada se tome najmanje nadate.


 • BIK

Ako ste zauzeti

Budite posvećeni voljenoj osobi koliko god je moguće. Iskoristite ovaj dan da uživate kao nikada do sad. Svaki trenutak treba da je romantičan, pun razumijevanja i nježnosti.


Ako ste slobodni

Ukoliko postoji u Vašoj neposrednoj okolini osoba u znaku Vodolije, budite spremni na sreću. Ukoliko Vas zavoli, biće spremna na sve zbog Vašeg osmijeha na licu. Međutim, ta ljubav treba da je obostrana i da uradite sve da je uopšte i ostvarite i uživate u njoj.


 • BLIZANCI

Ako ste zauzeti

Mogli bi pasti u iskušenje da pronađete ljubavnika ili ljubavnicu. Obratite pažnju da li je to zaista vrijedno da voljena osoba bude povrijeđena.


Ako ste slobodni

Preko bliskog prijatetlja bi mogli upoznati nekog. Zbližićete se i iskoristiti svaki trenutak da provedete zajedno. Tako će ovaj, a i naredni dani biti ispunjeni.


 • RAK

Ako ste zauzeti

Osvojićete ponovo partnera. Svaki zajednički trenutak će biti ispunjen ljubavlju kao prvog dana. Uživajte u toj ljubavi kao nikada do sad.


Ako ste slobodni

Prepustite se osjećanjima osobe koja ih bude budila u Vama. Svaki trenutak je dragocjen kada ste kraj osobe koja Vam daje o znanja da Vas voli.


 • LAV

Ako ste zauzeti

Iskoristite ovaj dan za uzbudljive trenutke sa voljenom osobom. Treba da budete srećniji nego ikada i da Vam ništa ne može stati na taj put.


Ako ste slobodni

Bićete opušteni u društvu jedne zanimljive osobe. Potrudite se da je osvojite ukoliko u Vama bude budila osjećanje ljubavi i divljenja.


 • DJEVICA

Ako ste zauzeti

Budite nježni i mnogo više posvećeni voljenoj osobi. Ne dozvolite da postoje nikakve prepreke između Vas i voljene osobe.


Ako ste slobodni

Ovo je dan u kojem je moguće da se Vaša najveća želja ostvari. Jedna osoba u znaku Ribe će uži u Vaš život i uživaćete u njenom društvu.


 • VAGA

Ako ste zauzeti

Šarma i entuzijazma danas nikako neće faliti u ljubavnoj vezi sa partnerom. Za ovaj dan slobodno možemo reći da je jedan savršen i ispunjen ljubavlju.


Ako ste slobodni

Uživajte u zavođenju potencijalnih partnera. Međutim, na kraju dana, ukoliko Vam se neko zaista svidi, posvetite se samo toj osobi.


 • ŠKORPIJA

Ako ste zauzeti

Neko sa strane će imati nešto protiv Vaše sreće sa partnerom. Borite se koliko god je potrebno da ljubav sa partnerom pobjedi.


Ako ste slobodni

Pravi izbor za Vas bi danas mogao ući u Vaš život. Posvetite se tome da sagledate situaciju i shvatite da li je ta osoba zaista tako dobra za Vas.


 • STRIJELAC

Ako ste zauzeti

Zavedite ponovo voljenu osobu romantičnim i šarmantnim postupcima. Značiće joj da zna da je volite kao i prvog dana i da ste spremni na sve.


Ako ste slobodni

Vodolija bi mogla biti izuzetan partner za Vas. Zbog Vašeg slobodnog duha, to će biti upravo ono što Vam je neophodno. Vodolija je uvijek raspoložena za nova iskustva.


 • JARAC

Ako ste zauzeti

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. septembar Vam donosi romantične trenutke sa voljenom osobom. Potrudite se da vaša ljubav bude još jača.


Ako ste slobodni

Ne propustite priliku da budete srećni bez obzira na sve. Iznenadićete se s nečim što najmanje očekujete ovog dana.


 • VODOLIJA

Ako ste zauzeti

..I ukoliko je ta osoba u znaku Strijelca, slobodno se smatrajte srećnom osobom. Kada se spoje Vaši slobodni duhovi i spremnosti na sve, uživaćete više nego ikada.


Ako ste slobodni

Neka tako ostane danas. Možda je najbolje da malo uživate u sopstvenom društvu. Pogrešan izbor bi mogao donijeti samo ogromnu tugu.


 • RIBE

Ako ste zauzeti

Obratite pažnju na to koliko ste zapravo posvećeni partneru. Uradite sve kako bi bili srećni i uživali u obostranoj ljubavi. Voljena osoba će uraditi jednako za Vas.


Ako ste slobodni

Posvetite se tome da saslušate svoje srce šta ima da Vam kaže. Vjerujte nam da ćete ispravno postupiti ukoliko uradite onako kako srce želi.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena