LJUBAVNI HOROSKOP za 5. AVGUST – Sprema vam se ZANIMLJIVO LJUBAVNO POPODNE

OVAN

Budite iskreni sa vašim partnerom danas. Mislite o budućnosti s njima i želite izgradite vezu koja je bazirana na povjerenju i iskrenosti. Izrazite svoja očekivanja i bićete prijatno iznenađeni reakcijom vašeg partnera.

Ako niste u vezi, ne idite u lov na ljubav. Ona vas treba naći. Osjećate se preplavljeno novim osobama ali i bivšim partnerom koji pokušava da se vrati u vas život. Budite oprezni i dobro razmislite o ishodu vaših odluka.

BIK

Danas ćete biti malo zapleteni i trapavi! Slučajno ćete par puta uvrijediti partnera koji se muči da vas razumije. Pokušajte opratiti pažnju na njihov govor tijela i uspostaviti bolju komunikaciju. Ako uspijete, imaćete prijatne konverzacije s njima ove subote.

Ako niste u vezi, bićete više sentimentalni nego inače. To je uznemiravajuće za jednog bika jer vam inače treba dugo vremena da se u nekoga zaljubite. Vaši pokušaji privlačenja pažnje vaše simpatije će biti trapavi ali će joj to biti simpatično.

BLIZANCI

Bićete dominantniji u vezi. Samo se pazite da ne pretjerate i kontrolišate vašeg partnera. Oni neće htjeti ići protiv vaših želja, ali to ne znači da se slažu sa vama u apsolutno svemu. Pokušajte da date svom partneru prostora da pravi svoje odluke i ne forsirajte im svoj stav.

Ako niste u vezi, ništa vam ne ide po planu što se tiče ljubavnog života. Desiće se da napravite jedan korak naprijed pa par koraka nazad. Ne dopustite da vas ovo obeshrabri! Sami ste sebi najveći neprijatelj ako dopustite da vas obuzmu negativne misli.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena