LJUBAVNI HOROSKOP za 9. NOVEMBAR

Ovan
Postepeno možete da ostvarite svoje ciljeve i da napredujete kada je u pitanju poslovni položaj. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas period u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja. Dobro se osećate sasvim.
Bik
Rešili ste da se posvetite obavezama i da maksimum svoje energije usmerite na posao. Polako dolazite do kriznih trenutaka sa osobom do koje vam je stalo. Manji problemi sa krvnom slikom.
Blizanci
Očekuju vas poslovne promene. Pred vama je povoljan period da pokažete svoje ideje na ovom polju. Novo poznanstvo koje je pred vama moglo bi da se pokaže kao veoma značajno. Pazite na želudac.
Rak
Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, sada je vreme da razmislite o nekim promenama koje su neophodne kako bi se ostvarilo poboljšanje. Očekuje vas početak veze u kojoj ćete imati mogućnost napretka. Problemi sa srcem.
Lav
Čuvajte se saradnika koji nisu iskreni prema vama i koji bi mogli da budu skloni tome da imaju loše namere. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i osećate da vas ta veza sve više opterećuje. Problemi sa disajnim putevima.
Devica
Moguće je da ćete imati veće troškove na poslu. Očekuje vas period u kojem ćete biti nezadovoljni. Niste fokusirani na odnos sa voljenom osobom i moguće je da vam ona to na neki način zamera. Dobro zdravlje danas.
Vaga
Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Pred vama je faza u kojoj ćete želeti da napravite promene. Dopada vam se osoba koja deluje udaljeno ili kojoj ne možete baš sasvim lako da priđete. Smanjite unos masne hrane.
škorpija
Poboljšanje na polju finansija vas raduje. Imate utisak da će vam svi poslovi sada krenuti nabolje. Gajite osećanja ka osobi koju poznajete preko prijatelja, ali se na neki način plašite nove veze. Izbegavajte alkohol.
Strelac
Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete planove koje ste imali za danas na polju posla. Voljena osoba će vam pokazati da želi da bude sa vama na duže staze i da joj je stalo do vas. Povedite računa o unosu tečnosti.
Jarac
Imate mnogo obaveza i očekuje vas povoljan dan da većinu toga razrešite na pozitivan način. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je na neki način drugačija. Moguć je pad imuniteta.
Vodolija
Moguće je da ćete danas želeti slobodan dan i predah od posla. Očekuje vas period koji može na ovom polju da vam bude rizičan. Priželjkujete nova poznanstva, želite da uđete u novu vezu. Moguć je manji pad energije.
Ribe
Ne želite više da radite posao koji vam ne odgovara. Posvećeni ste ostvarenju promena na ovom polju. Možete da se nadate lepom danu i pozitivnim promenama u odnosu sa partnerom. Prijaće vam fizička aktivnost.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena