LJUBAVNI horoskop za mjesec JUL!

Rak

Nježni rakovi će biti pomalo razočarani ovog jula. Oni koji su u vezi neće biti zadovoljni svojim odnosom sa partnerom i patiće zbog toga. A oni koji su slobodni neće imati osjećaj da se nešto dešava po pitanju ljubavi. Iako je rakovima tad rođendan oni se neće osjećati baš najbolje.

Lav

Lavovi će sijati posebnim sjajem ovog jula pogotovo pred kraj jula. Plijeniće pažnju gdje god da se pojave. Slobodni lavovi će imati mnogo prilika za veze i avanture dok će zauzeti lavovi da budu zainteresovani za poboljšanje odnosa sa partnerom. Svi će biti zadovoljni i sretni.

Djevica

Neriješeni nesporazumi iz proteklog perioda koji se vuku kod djevica koji su u vezi mogli bi kulminirati ovog jula. Naoružajte se strpljenjem. Slobodne djevice su u nešto boljem položaju. Moguće je da će imati i koju priliku za vezu jer će biti u prilici da upoznaju nove ljude.

Vaga

Vagama u vezi je ovo dobar period da sjednu i pričaju sa partnerom o njihovim potrebama i željama i kako se to uklapa u njihovu viziju zajedničke veze. Najvjerovatnije će uspjeti da se naďu na istoj talasnoj dužini. Slobodne vage će kao i obično imati mnogo zabave i flerta. Pred kraj mjeseca moguća veza.

Škorpija

Pripadnicima ovog znaka ne smiješi se neki poseban period što se ljubavi tiče. Moraće malo da se strpe. Pogotovo oni slobodni. Škorpije koje su u vezi moraće da se suoče sa nekim partnerovim nezadovoljstvima koje neće moći da razumije. Budite spremni na to da se morate prilagođavati.

Strijelac

Slobodoljubivi strijelci će uživati u svojoj slobodi. Biće im dobro u druženju sa prijateljima i poznanicima. O ljubavi neće mnogo razmišljati. Zauzeti strijelci će poželjeti više slobode u svojoj vezi. Partneru se to možda neće svidjeti pa bi moglo biti nekih problemčića po tom pitanju.

Jarac

Ljubav nije ono što vam je prioritet ovog mjeseca. Imate toliko poslovnih obavez cda jednostavno ne možete da se skoncentrišete ninašta drugo. Za slobodne jarce to nije problem ali za one u vezi bi mogao biti. Vaš partner bi se mogao osjetiti zapostavljenim i mogao bi da traži svoje potrebe  u vezi.

Vodolija

Vama je juli mjesec baš sretan. Imaćete puno srećnih okolnosti cijelog perioda. Zauzete vodolije će biti zadovoljne svojim i partnerovim odnosom u vezi. Slobodne vodolije su spremne za to da neko uđe u njihov odnos. Družiće se puno i upoznavati nove ljude

Ribe

Ribe će puno razmißljati o svojoj vezi. Kakva je bila i u šta se sad pretvorila. Neće biti sigurni šta žele dalje od te veze. Povući će se u svoj svijet. Slobodne ribe baviće se kreativnim radom u okviru kuće. To će im davati osjećaj mira koji im je jako potreban. Na ljubav će morati da pričekaju

Recommended For You

About the Author: Neshvacena