LJUBAVNI PAR koji izabereš ti otkriva koje su OSNOVNE OSOBINE koje treba da posjeduje neka osoba kako bi te PRIVUKLA

 Pozdrav drage naše dame, pred Vama je jedan jako zaniljmljiv tekst i slika koji će vam otkriti koje su osnovne osobine koje pripadnik jačeg pola bi trebao da ima da bi Vas privukao. Sa druge strane, ima i onih koji vjeruju da je privlačnost između dvoje pripadnika suprotnih polova čudna stvar i nema neke odrednice, to se jednostavno desi ili ne desi. Ali nećemo se sad zamarati sa tim.

Na slici ispod prikazana su 3 ljubavna para označena abecednim slovima A, B i C i na osnovu izbora jednog od njih sada ste u prilici da otkrijete koje to osnovne osobine pripadnik suprotnog pola mora da ima da bi Vas privukao.

  • Ljubavni par broj 1

Ukoliko je Vaš izbor ljubavni par broj 1, to govori da su osnovne osobine koje muškarac mora da ima da bi Vam bio atraktivan sledeće: dobar fizički izgled, inteligencija i smisao za humor. U Vašem slučaju fizički izgled je presudan faktor u odabiru ljubavnog partnera. Vi ste tip osobe kojoj ako muškarac dobro ne izgleda i ne vodi računa o sebi u tom smislu, džaba mu sve ostalo. To naravno nije ispravno razmišljanje jer je ljepota prolazna, a karakter ostaje, ali jednostavno ste takav tip žene. Zatim ukoliko je lijep i fizički Vas privukao, kao šlag na tortu mogla bi da dođe i njegova i inteligencija i smisao za humor. Duhoviti muškarci koji čak i u najtežim situacijama pronađu dobru stranu i nasmiju Vas, djeluju kao pravi magnet na Vas.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena