MEDO i PRIBOR ZA PLETENJE – Šta Vi BIRATE sa SLIKE? Ono što će Vam se USKORO DESITI OSTAVIĆE SVE BEZ TEKSTA!

MEDO i PRIBOR ZA PLETENJE - Šta Vi BIRATE sa SLIKE? Ono što će Vam se USKORO DESITI OSTAVIĆE SVE BEZ TEKSTA!

MEDO i PRIBOR ZA PLETENJE – Šta Vi BIRATE sa SLIKE? Ono što će Vam se USKORO DESITI OSTAVIĆE SVE BEZ TEKSTA! Na slici su prikazani medo i pribor sa kojim je medo napravljen. Da li ste Vi osoba koja odmah grabi gotovu stvar ili volite da borite za to? Ovaj kratki ali zanimljivi tekst će otkriti sve o Vama. A pored toga MEDO i PRIBOR ZA PLETENJE otkrivaju šta Vas to očekuje uskoro !


  • MEDO

Život Vas je naučio da u svakom trenutku pokazujete oprez prema svakome. Ne vjerujete više nikome sa 100% sigurnosti, i to ba zbog Vaše prošlosti. Ali ono što će Vam se uskoro desiti je jedno predivno prijateljstvo. Konačno ćete moći ponovo nekome vjerovati i biti prijatelj. Čak iako Vam to sada djeluje kao nemoguće, ali vidjećete i sami. Ta osoba će Vam dokazati da ipak možete nekom vjerovati poslije svega.


  • KONAC

Neko od Vaših prijatelja Vas ne gleda isto kao i Vi njega. On u Vama vidi svoju ljubav i osobu sa kojom želi da provede ostatak života. Za Vas će izjava ljubavi od te osobe djelovati nevjerovatno ali će se ipak desiti. Dugo ste vremena prijatelji i želite da zadržite odnos koji imate između Vas. Ali izjava ljubavi će djelovati kao da će sve to iskvariti. Međutim, Vaša ljubav može biti samo jača sa tim.


  • IGLA

Uskoro ćete sazanti da Vas bivša ljubav još uvijek voli. Spremite da budete iznenađeni ali pozitivno sa tim. Vi još uvijek volite svoju bivšu ljubav i vijest da i ona Vas voli će zagrijati srce. Nećete moći vjerovati da poslije svega tu još uvijek postoji predivna ljubav koja je u punom cvijetu. Na Vama je da li ćete toj ljubavi ponovo pružiti šansu ili ćete nastaviti dalje bez nje. Neka Vaš izbor bude iz srca i kao nada za veću sreću.


  • KLUPKO

Desiće Vam se ljubav na prvi pogled i to na nekom javnom mjestu. Zateći će Vas šarm i neodoljiva pojava osobe u koju ćete se zaljubiti. Bićete oduševljeni njenim izgledom i ponašanjem da ćete poželjeti da je ipak bolje upoznate. Ljubav će se roditi između Vas samo ukoliko Vi skupite hrabrosti da prvi priđete toj osobi. Tek tada Vam slijedi sudbina puna ljubavne čarolije i magije koju ćete sami stvoriti.


  • MAŠNA

Ljubav u kojoj ste sada, bez obzira koliko bila komplikovana, lijepo će se posložiti. Ukoliko Vam je suđeno da budete sa tom osobom do kraja života, saznaćete uskoro. Mjesec pred Vama je ključan što se tiče opstanka veze koju imate. Sve je do toga da li između vas dvoje postoji prava ljubav ili je sve to samo obični hir. Period u kojem ćete uskoro biti će pomalo da bude težak i naporan. Ali kada se završi konačno ćete znati na čemu ste sa tom osobom ustvari.


  • PLETIVO

Odnos sa jednom osobom iz Vaše prošlosti je veoma zamršen. Koliko god Vi željeli da nastavite dalje bez nje, sudbina Vas uporno spaja i slama srce. Vi samo želite da živite sretan i miran život u kojem ćete potpuno okrenuti novi list. Ali morate prvo da sve završite sa tom osobom iz prošlosti. Donesite konačnu odluku u vezi toga bez premišljanja i ostavljanja sitnih detalja.

Nadamo se da MEDO i PRIBOR ZA PLETENJE Vas nisu razočarali…

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena