MESEČNI HOROSKOP ZA MART: BLIZANCI upoznaju SRODNU DUŠU preko PRIJATELJA, a RAK ulazi u period VELIKIH PROMENA

Blizanci

Posao

Zaposlenim Blizancima ovog meseca stvari će se odvijati ubrzanim tempom. Nećete imati mnogo slobodnog vremena. Ipak, vaše zalaganje neće biti uzalud. Uz malo dobre volje, dosta ćete toga zaista stići da obavite i završite. Iskoristite okolnosti da utabate stazu za poduhvate koji dolaze. Paralelno sa gužvom na poslu, zvezde vam u martu donose i određenu dozu uzdržanosti i potebu da se odvojite od posla. Prištedite snagu u periodu između 7. i 10. marta. Iako će vam se na momente činiti da ste se vratili na ustaljeni kolosek, pa će vas s vremena na vreme i uljuljkati osećaj ostvarenosti, zapamtite da je to samo varka. Ne popuštajte uzde i ne prepuštajte se previše. Imaćete neplaniranih troškova – verovatno će biti vezani za neke nagle promene u poslu ili karijeri koje će direktno uticati na vaše ukupno finansijsko stanje, ili za neki problem čije ste rešavanje suviše dugo odlagali. Ukoliko se posvetite ovom pitanju i dobro organizujete, izaćićete iz ovoga bez većih problema. Pazite da nekome na višoj poziciji ne stanete na žulj. Nezaposlenima povoljne prilike 19. marta.

Ljubav

Vi kao da ste već duže vreme na testu izdržljivosti, kada je ljubav u pitanju. Stvari nikako da se slegnu. Ukoliko imate probleme u vezi, ovog meseca oni mogu dovesti do dramatičnih situacija, pa čak i raskida. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, uticaj planeta neće moći da pokvari ono što već imate, ali će vam ipak usaditi crv sumnje. Trudite se da ne zapostavljate porodicu i prijatelje. Na društvenom planu će vam raspored biti gusto popunjen, kao i na poslovnom. Iskoristite vikende za aktivan odmor i dnevna druženja. Romantična prilika se javlja vezana za nekog prijatelja – možda ćete upoznati nekog preko njega, ili će vam se probuditi osećanja koja ranije niste imali.

Zdravlje

Budite na oprezu. Čuvajte se opasnih i rizičnih situacija, jer je ovo period u kome za dlaku možete izbeći neku nesreću. Neki nemili događaj, ili san koji nagoveštava nevolju vas može navesti na preispitivanje svog života i uspostavljanje novih, zdravijih navika. Ne prepuštajte se lenjosti i potrebi da zažmurite na sve što se oko vas događa, jer će ovog meseca biti potrebna vaša budnost. Izbegavajte preobilne obroke i šetajte više.

 

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena