MJESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020. GODINE

Ovo je mjesec promjena. Merkur je retrogradan do 10. ožujka/marta, a Mars će biti do 30. ožujka/marta u Jarcu. Mnoge osobe će težiti da se popnu na višu razinu pa čak i na vrh poslovne ljestvice i moći. Saturn ulazi u Vodenjaka 22. ožujka/marta i konjukcija s Marsom i Saturnom u Vodenjaku 30. i 31.ožujka/marta donosi razne preokrete.

U ovom mjesecu svi možemo očekivati promjene. Merkur će biti retrogradan sve do 10. gdje se iz Riba vraća u Vodenjaka. Mnoge osobe će imati šansu ispraviti neke svoje greške ili pronaći neka rješenja vezana za komunikaciju, kvarove, loše dogovore itd.

Mars će biti do 30. 3. u Jarcu, mnoge osobe će težiti da se popnu na višu razinu pa čak i na vrh poslovne ljestvice i moći. Ovaj položaj Marsa u Jarcu daje jednu snagu bez empatije, emocija i prisutnost hladnoće.

Prelazak Venere u Bika i konjukcija s Uranom mnogim osobama može donijeti korištenje prilika, posebne osjećaje, diplomaciju, potrebu za slobodom u odnosima i erotski život.

Konjukcije Marsa, Jupitera, Plutona mogu donijeti velike promjene i pobune pa neke zemlje mogu spremati mobilizacije ako budu napadnute. Mogući su zemljotresi i moguće je da neki vulkan proradi. Konjukcija Marsa i Saturna ne donosi dobru energiju.

Saturn ulazi u Vodenjaka 22. 3. i konjukcija s Marsom i Saturnom u Vodenjaku 30. i 31. 3. donosi razne preokrete iznenadne pobune do oslobođenja i želje za nekim novim preokretom. Generalno gledano dosta preokreta u ovom mjesecu se događa što je bilo i za očekivati .

Kakav će mjesec biti za pojedinačne znakove?

ZNAKOVI NA SLJEDEĆOJ STRANI…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena