MLAD MJESEC U RAKU nekome vraća STARE LJUBAVI a nekoga će NAPUSTITI VOLJENA OSOBA.

MLAD MJESEC U RAKU nekome vraća STARE LJUBAVI a nekoga će NAPUSTITI VOLJENA OSOBA.

MLAD MJESEC U RAKU nekome vraća STARE LJUBAVI a nekoga će NAPUSTITI VOLJENA OSOBA. Ovaj mlad mjesec u julu će se desiti tokom 20.jula i donijeće neke velike promjene u Vaš život. Nekima će ovo biti gorko iskustvo dok bi drugi mogli mnogo da uživaju u ovom periodu. Pa zato ćemo podijeliti tekst na ove kojima će donijeti loše i one kojima donosi dobro ovaj MLAD MJESEC U RAKU.


ZNAKOVI KOJIMA DONOSI LIJEPE STVARI MLAD MJESEC U RAKU:

BLIZANCI

Blizancima bi ovaj mlad mjesec mogao donijeti neke jako lijepe stvari, pogotovo u ljubavi i ljubavnim odnosima. Dolazi Vam nova osoba u život sa kojom ćete biti u najljepšoj vezi do sada. To će biti Vaša srodna duša i prijatelj u jednoj osobi.


DJEVICA

Za Djevice je ovo period u kojem će dosta da uživaju, kao nikada do sada. Moglo bi se reći da će to biti divan period kako u poslu tako i u ljubavi. Ukoliko ste u vezi moguće je da uplovite u ozbiljnije staze kao što je brak. A onim slobodnima konačno dolazi prava ljubav.


OVAN

Za Ovnove će ovo biti divan period pogotovo u poslovnom svijetu. Vaš trud koji uložite isplatiće se i to sa debelim novčanikom. Zato ne odustajte od svojih zamisli i ciljeva i bacite se na posao i ostvarivanje onoga što ste zamislili. U ljubavi će sve biti u najboljem redu.


VAGA

Planirate već neko vrijeme da započnete neki svoj kreativni biznis. A sada je pravo vrijeme da to i ostvarite jer ovaj mlad mjesec šalje odlične vibracije za ostvarivanje uspjeha. Ne dozvolite nikome da Vas skrene sa puta na kojem ste sada, jer je to pravi put.


RIBE

Ovo je MLAD MJESEC U RAKU kad  Vas očekuje jako mnogo uspjela sa poslovnim ljudima. Upoznaćete neke osobe na položaju uz čiju pomoć ćete moći da ostvarite svoje želje. A pošto ste Vi jako ambiciozni, oni će Vam itekako moći pomoći. Uspjećete konačno i dobićete mnogo novca za to.


RAK

Vama sreća dolazi u vidu biše ljubavi koja Vam se vraća u život. Bićete presretni zbog toga jer je nikada niste ni prestali voljeti. A izgleda da i ona Vas još uvijek baš mnogo voli. Oboje ste probali sa drugima ali nažalost nije išlo, jer je vaša ljubav bila ona prava.


ZNAKOVI KOJIMA DONOSI LOŠE STVARI MLAD MJESEC U RAKU:

VODOLIJA

Iako Vas očekuju neke loše stvari nije to ništa strašno. Poželjećete da možete da prekinete taj začarani krug u kojem se okrećete već neko vrijeme ali to nažalost neće biti moguće. Morate nastaviti da se borite u životu jer Vam ništa drugo ne preostaje. Ali proći će i to…


BIK

Mnogo ste zaljubljeni u jednu osobu ali nažalost ona će Vam slomiti srce. Nećete znati šta Vas je snašlo i bol će prožimati Vaše tijelo. Pokušaćete da nastavite dalje sa nekom novom ljubavi ali sjećanje na staru će Vas proganjati i neće Vam dati mira.


JARAC

Nažalost ni ovo neće biti Vaš sretan MLAD MJESEC U RAKU. Očekuje Vas mnogo posla i obaveza koje morate završiti a koje ste predugo odlagali. Vrijeme je da se riješite tih ‘repova’ jednom zauvijek. Ali dok se budete rješavali toga očekuje Vas jako ružan i naporan period.


ŠKORPIJA

Previše ste dopustili sebi da uživate i sada su Vas stigle sve obaveze koje niste završili. Naravno da Vi to možete rješiti ali očekuju Vas komplikacije koje se ne bi desile da se na vrijeme rješili. Zbog tih komplikacija će Vam biti muka.


LAV

Vama nažalost jedna osoba odlazi iz Vašeg života. Možda niste Vi krivi za to, ali takva je sudbina i tako je moralo biti. Oprostite se od nje i nemojte predugo da tugujete. Doći će neko novi sa kim ćete isto tako biti sretni.


STRIJELAC

Vama MLAD MJESEC U RAKU donosi neke uspomene koje će Vas zaboljeti. Stalno ćete razmišljati o tome i pitati se šta ste mogli uraditi drugačije. I da li bi sve bilo drugačije da ste nešto uradili drugačiej povodom toga. Sve su to pitanja bez odgovora i pustite prošlost da ostane iza Vas.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena