MUDRA ŽENA od svog MUŠKARCA NIKADA neće očekivati ovih 5 stvari

MUDRA ŽENA od svog MUŠKARCA NIKADA neće očekivati ovih 5 stvari
MUDRA ŽENA od svog MUŠKARCA NIKADA neće očekivati ovih 5 stvari
Svaka žena kada je zaljubljena od svog muškarca očekuje svu ljubav ovoga svijeta. Međutim, postoje greške koje mudre žene nikada ne smiju napraviti.

PAŽNJU 24/7

Pažnja je svakako osnov u svakom ljubavnom odnosu. Međutim, očekivanje da muškarac pruža neograničene količine pažnje cijeli dan je zaista previše. Na taj način stvara ogroman pritisak na partnera i stvara nelagodu u vezi. Oboma je potrebno dovoljno slobode kako bi mogli uživati u ljubavi.


KONTROLU NAD NJIM

Naravno, u ljubavi treba da jedno drugome dvije osobe budu vjerne maksimalno. Međutim, očekivanje od nekoga da se prepusti potpunoj kontroli je besmisleno. Niko neće dozvoliti da neko upravlja njegovim postupcima i uopšte životom. Zbog toga, mudra žena nikada ne bi ovo očekivala od muškarca. Naprotiv, ona bi mu pružila potrebnu slobodu i uživala u njegovoj vjernosti koliko god je moguće.


DA IZBJEGAVA SVOJE PRIJATELJE

Jako je bitno da je muškarac spreman pružiti vrijeme i pažnju svojoj voljenoj osobi. Ali, nikada žena ne smije da očekuje od njega da iz života izbaci svoje prijatelje. Prijatelji su tu bili i prije te žene i imaju svo pravo ostati u njegovom životu koliko god žele. Ukoliko neka žena odluči da ga tjera da izbjegava svoje prijatelje, to samo dovodi do razlaza.


MIJENJANJE 

Kada nekog volimo, treba da prihvatimo sve njegove mane i nedostatke. Apsolutno je suludo očekivati od muškarca da se mijenja na bilo kakav način. Naime, postoji i dobro mijenjanje ukoliko su u pitanju loše stvari koje radi. Međutim, očekivanje da promjeni svoje navike koje njemu odgovaraju ili slično, mudra žena nikad neće sebi dozvoliti.


DOZVOLU DA PRAVI GLUPOSTI

Žena koja je vjerna muškarcu i koja je mudra, biće mu vjerna i apsolutno pristojna i kulturna. Ni u jednom trenutku ne treba da pomisli da treba da pravi određene gluposti i lude ideje. Ipak, žena koja je nevjerna i ne može da sjedi mirno kraj svog muškarca, ni ne treba da bude u ozbiljnoj vezi.
Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Recommended For You

About the Author: Neshvacena