MUDRA ŽENA od svog MUŠKARCA NIKADA neće očekivati ovih 5 stvari

MUDRA ŽENA od svog MUŠKARCA NIKADA neće očekivati ovih 5 stvari

MUDRA ŽENA od svog MUŠKARCA NIKADA neće očekivati ovih 5 stvari. Svaka žena kada je zaljubljena od svog muškarca očekuje svu ljubav ovoga svijeta. Međutim, postoje greške koje mudre žene nikada ne smiju napraviti. Ukoliko u svom životu želite muškarca koji Vas voli i koji nikada ne bi otišao od Vas, onda ne treba da ponavljate određene greške. Uvijek imajte na umu da pravi koraci dovode do sreće kraj voljene osobe i da ćete jedino tako imati pravog partnera kraj sebe. U svakom trenutku se vodite s tim da treba da budete mudra dama i da znate šta treba da očekujete od svog muškarca, a šta ne ni slučajno. U nastavku teksta Vam govorimo detaljnije o tome šta sve ne treba da očekujete od muškarca kako bi bili u srećnoj vezi.


OVAKO se PONAŠA MUŠKARAC koji bi uradio SVE ZA VAS…Ne pristajte na manje !!

PAŽNJU 24/7

Pažnja je svakako osnov u svakom ljubavnom odnosu. Međutim, očekivanje da muškarac pruža neograničene količine pažnje cijeli dan je zaista previše. Na taj način stvara ogroman pritisak na partnera i stvara nelagodu u vezi. Oboma je potrebno dovoljno slobode kako bi mogli uživati u ljubavi.


Naravno, bez pažnje stičemo osjećaj da svom partneru nismo dovoljno bitni. Međutim, sve je savršeno kada je u dovoljnim količinama. Međutim, ukoliko od muškarca očekujete da je tu kraj Vas 24/7 i pruža Vam ljubav, to je skoro nemoguće. Svi imamo druge obaveze u toku dana i nije pošteno tražiti od nekoga da te obaveze sve zanemari.


KONTROLU NAD NJIM

Naravno, u ljubavi treba da jedno drugome dvije osobe budu vjerne maksimalno. Međutim, očekivanje od nekoga da se prepusti potpunoj kontroli je besmisleno. Niko neće dozvoliti da neko upravlja njegovim postupcima i uopšte životom. Zbog toga, mudra žena nikada ne bi ovo očekivala od muškarca. Naprotiv, ona bi mu pružila potrebnu slobodu i uživala u njegovoj vjernosti koliko god je moguće.


Sloboda je nešto što je obavezno u životu svake osobe. Bez toga, Vaš muškarac se osjeća potpuno beznačajno i kao da je pod Vašom kontrolom. Imajte na umu da ukoliko ga želite kraj sebe, morate imati granicu u svakom trenutku i da ga ne gušite.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena