NAJLJEPŠI PRSTEN koji izabereš će ti OTKRITI koje su tvoje LOŠE a koje DOBRE osobine!

  • SAFIR

Ovaj kristal je simbol neba upravo zbog svoje plave, upecatljive boje koja odlikuje ovaj specificni dragi kamen koji je prisutan sirom sveta.

Veruje se da osoba koja nosi ovaj dragi kamen kao nakit poseduje neizmernu snagu, cast i vecni zivot zbog cega ga vrlo cesto ljudi i biraju kao jedan od najlepsih kristala na celom svetu.

Ovaj kristal neutralizuje sve prepreke koje nam se nalaze na putu zivota tako da duboko u nama ostaje samo neizmerna volja i snaga za uspehom koju nam niko i nista na ovom svetu ne moze oduzeti ma koliko se trudio, mi smo ti koji cemo na kraju pobediti apsolutno sve.

Ta osobina je najvise zastupljena kod vas,da cvrsto verujete u sebe i u svoje mogucnosti, te ne dopustate nikome i nicemu da vam stoji na tom putu, a iako pokusa, dovoljno ste mudri i verni sebi da nikada ne odustate makar do znacilo borbu do neiznemoglosti.

Na vama je samo to da nikada ne odustajete od svojih ciljeva i da ostanete takvi kakvi jeste do kraja, ma koliko se to cinilo nemoguce, kada uspete u onome u sta ste najvise verovali,shvaticete da se sav taj trud ipak isplatio.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena