NAUČNO DOKAZANO: Muškarci koji imaju OVAKVE ŽENE – DUŽE ŽIVE i SRETNIJI su!

NAUČNO DOKAZANO: Muškarci koji imaju OVAKVE ŽENE - DUŽE ŽIVE i SRETNIJI su!

NAUČNO DOKAZANO: Muškarci koji imaju OVAKVE ŽENE – DUŽE ŽIVE i SRETNIJI su! Naučna istraživanja su dokazala da postoji određeni tip žene koji donosi sreću muškarcima. Iako mnogi pri odabiru partnerke najviše gledaju izgled, postoje i važnije stvari od toga.  Istraživanja koja su sproveli naučnici, utvrdili su da su sretniji muškarci sa punijim ženama. Punije žene su samopouzdane i sigurne u to da u svakom trenutku mogu biti takve kakve jesu. Njihov nivo sigurnosti u sebe je ogroman i to su dame koje bi svaki muškarac poželio da ima kraj sebe. U nastavku teksta Vam govorimo detaljnije o tome koje to sve vrline posjeduju ove dame, pa čine muškarce srećnima.


NAUČNO DOKAZANO

Takve žene na neki način imaju mnogo boljih osobina od onih mršavih. Mršavije su više fokusirane na što više promjena u svom izgledu i to nekada iritira. Naučno dokazano da punije žene mnogo lakše sklapaju kompromise u raspravama. Zbog toga se mnogi muškarci prije orjentišu za punije žene pune ljubavi i razumijevanja. Osim toga, muškarci koji imaju žene koje su i smirene i živčane, imaju mnogo bolji ljubavni život.


U takvim ženama imaju spoj djevojčice kojoj treba zaštita i hrabre i ponosne žene koja ima stav. Muškarcima je jednostavno previše privlačno to kada u jednoj osobi pronađu spoj svega što im treba. Tada su spremni uraditi sve za svoju partnerku kako bi oboje bili srećni. Žene koje su otvorene u priči i druželjubive su idealne za ljubavnu vezu.


One su ujedno i prijatelj kojem se mogu povjeriti za sve i samim tim lakše grade povjerenje. Pravu sreću pronalaze u ženama koje se ne trude mijenjati svaki djelić sebe. Njima nije potrebna plastična lutka koja nema niti malo sebe u svom tijelu. Oni traže pravu, iskrenu osobu sa kojom mogu biti to što jesu i sa kojom će svaki dan biti savršen.


Ma koliko neki ljudi tvrdili da je spoljni izgled najvažniji, nisu u upravu. Najvažnije je to kakav osjećaj neka osoba budi u voljenoj osobi. Ovo je MUŠKARCIMA najvažnije u vezi – Evo kako da OBOGATITE i učinite SAVRŠENU Vašu vezu. Muškarci, kao i žene, imaju određene prioritete kada su u pitanju veze. NAUČNO DOKAZANO: Muškarci koji pored sebe imaju ovakve žene, presretni su. U nastavku pročitajte šta je to svakom muškarcu koji je zreo, najvažnije u emotivnoj vezi.


RAZUMIJEVANJE

U svakom emotivnom odnosu, jako je važno da postoji razumijevanje i saosjećanje. Svako od partnera treba da bude svjestan šta mu to voljena osoba govori. Osim toga, onda kada se osjeća loše ili slično, da razumije situaciju i ne osuđuje ni u jednom trenutku. Na taj način će emotivna veza opstati dugo vremena i neće postojati nikakve prepreke. Dovoljno je samo da razumijete potrebe jedno drugog i da uživate u emotivnoj vezi.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena