NE BRINITE, ako su Vam SLOMILI SRCE Bog će uskoro poslati NEKOG BOLJEG

NE BRINITE, ako su Vam SLOMILI SRCE Bog će uskoro poslati NEKOG BOLJEG

NE BRINITE, ako su Vam SLOMILI SRCE Bog će uskoro poslati NEKOG BOLJEG Nikome od nas nije bilo lako onog trenutka kada nas neko povrijedi. Međutim, sve se na ovom svijetu dešava sa razlogom, pa čak i to.

NE BRINITE

Zato, ukoliko se osjećate slomljeno tuđom zaslugom, ne brinite, proćiće. Bog Vam sa razlogom da izazove kako bi Vas kasnije nagradio nečim mnogo boljim. Kada Vas određena osoba povrijedi, tako Vam daje do znanja da nije prava. Međutim, isto tako Vam daje do znanja da Vam Bog sprema nekog mnogo boljeg poslije te osobe. Kada dođe kraj jedne veze, budite sigurni da to nije definitivan kraj. To je samo najava za novi, bolji i ljepši početak u Vašem emotivnom životu. Ne brinite, svaki gubitak u životu je novi dobitak i nova prilika za pobjedu. Nikada nemojte dozvoliti sebi da zbog jednog gubitka, dobijete osjećaj da ti ništa više ne ide. Život je pun prilika. Neke prilike su loše i tu su da nas nauče lekcije i da kasnije uživamo u pravim prilikama. Jako je važno da ne pokleknete pred preprekama kako bi kasnije mogli uživati u pravim vrijednostima.

NE BRINITE

Budite sigurni da Bog ima plan za Vašu ljubav. Sve što Vam pruži, to je dio dobro osmišljenog plana i zaslužena nagrada. Zbog toga samo budite strpljivi i u Vaš život će kad tad ući prava ljubavna sreća u kojoj ćete neizmjerno uživati. Bog Vas u svakom trenutku priprema za neka nova dešavanja. On zna jako dobro šta zaslužujete u životu i kada ste spremni da to i dobijete u životu. Dok ne dođete do tog trenutka iznenađenja i sreće, budite strpljivi i marljivi u životu. Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena