Ne brinite, Bog će Vam poslati ono što ste ODUVIJEK ŽELJELI i TREBALI

Ne brinite, Bog će Vam poslati ono što ste ODUVIJEK ŽELJELI i TREBALI

Ne brinite, Bog će Vam poslati ono što ste ODUVIJEK ŽELJELI i TREBALI Kada se osjećate najgore, tada treba da nabacite na lice najveći osmijeh. Budite sigurni da Bog za svakoga od Vas ima osmišljen plan i sigurnu sreću. Shvatite da nijedna bol ne traje zauvijek i da sve prolazi, a poslije kiše uvijek dolazi sunce.

Ne brinite

Znamo da ste umorni od svega lošeg što Vam se desilo. Umorni ste od pogrešnih ljubavi, prijateljstava, ljudi koji su Vas povrijedili, a najviše od sebe. Ali, nikada nemojte zaboraviti da Vas Bog posmatra i prati na svakom koraku. On nikada neće dati izazove koje ne možete izdržati. To Vam daje dovoljno snage da gurate dalje bez obzira na sve prepreke. Kada pređete dalek put i mnogo trnja, budite sigurni da Vas na kraju čeka samo ogromna sreća. Bog će Vam kad tad poslati ono što zaslužujete i što želite više od svega. Potrebno je da budete strpljivi pred životnim izazovima. Kada Vas svi slome i mislite da nemate više snage, pronađite taj zadnji atom snage da nastavite dalje. Jako je važno da nikada ne posustanete pred životnim preprekama, one su tu sa pravim razlogom.

Ne brinite

Onog trenutka kada mislite da ne možete više, Bog je tu da Vam pruži strpljenja i snage da idete do kraja. Možda ćete biti i ljuti i razočarani zbog toga, ali vjerujte da tako treba da bude. Ipak, za najbolje stvari je potrebno malo više vremena. Samo budite strpljivi i vjerujte u to da Vam se sprema samo najbolje i najljepše od života. Ne dajte se, prije ili kasnije ćete dobiti svaku zasluženu nagradu i želju. Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena