Ne dozvoli da te MUSKA SVINJA omalovazava! Ti si zena koja zasluzuje NAJBOLJEG za sebe!

ZAPAMTI i nikada ne zaboravi: ti si jedna posebna i jedinstvena zena koja zasluzuje najboljeg muskarca pored sebe. Nema potrebe da dajes sansu nekom tamo kretenu jer mislis da ne zasluzujes nista bolje. Ne, draga moja, nisi u pravu. Ti zasluzujes svu srecu ovoga svijeta i to ti niko ne moze osporiti. Mi zene mozda jesto njezniji pol ali smo psihicki mnogo jace i to smo nebrojeno puta dokazele.

Samo se sjetite vi sve mame kako vam je bilo dok ste se poradjale. Taj cin je dar koji smo mi dobile jer Bog zna da smo mi jake i da mi jedine mozemo to da izdrzimo. Samo pomislite na to i shvatite da ste posebe sa svim svojim manama i vrlinama,

Onaj muskaraca koji ne vidi u vama nista specijalno ustvari ne posjeduje nista narocito od lijepih osobina i narocito ne visoku inteligenciju jer samo pametni znaju da nije sve u izgledu vec u onome kakva si unutra. Ne osvrci se na njihove glpe komentare niti pokusaje da te omalovazavaju. Ako vidis da te ne zeli u zivotu nemoj ni da razmisljas o tome, odmah pakuj kofere jer negdje tamo te ceka muskarac koji bi dao sve da bude sa tobom.

 

 

NAPUNI SE SAMOPOUZDANJEM

 

Moras da znas da ako ti samu sebe ne volis nece niko drugi. Vazno, tacnije najvaznije je da naucis da samoj sebi pruzis ljubav..bezuslovnu ljubav, cak i prema svojim manama. Kada naucis da volis sebe i da radis na sebi sve ce poceti da se mijenja Okolina te vise nece gledati istim ocima jer ce te cijeniti i davati maksimalno postovanje jer nista manje nisi ni zasluzila. Nema te stvari na svijetu koja ljepse zeni stoji od samopouzdanje i tog sjaja u ocima kada je zadovojna sobom u svojim zivotom. To je nesto neprocjenjivo i vrijedno.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena