NE VOLI TE on, niti je zaljubljen u tebe…samo se ti ZADOVOLJAVAŠ sa MANJE nego što ZASLUŽUJEŠ

NE VOLI TE on, niti je zaljubljen u tebe...samo se ti ZADOVOLJAVAŠ sa MANJE nego što ZASLUŽUJEŠ
NE VOLI TE on, niti je zaljubljen u tebe…samo se ti ZADOVOLJAVAŠ sa MANJE nego što ZASLUŽUJEŠ
Kada gajimo simpatije prema nekome, tada je sve što želimo da bude obostrano. Međutim, dešava se često da neko niti nas voli, niti je zaljubljen u nas. Tada je najvažnije da se ne zadovoljavamo sa manje nego što zaslužujemo.
Postoje tačno određeni pokazatelji da te ne posmatra ni približno na taj način. Tim pokazateljima daje do znanja da uz njega možeš samo da bez bilo kakvog razloga gubiti vrijeme. Pročitajte u nastavku koji su to pokazatelji.

KAŽE TI DA SI MU KAO SESTRA

Onog trenutka kada krene da ti daje do znanja da u tebi vidi sestru, od zaljubljenosti nema ništa. Tada moraš biti svjesna da nema potrebe da se nadaš bilo čemu više.

Muškarci kada to kažu, oni zaista to i misle. Ipak, to nije nešto što se može reći osobi koju potajno vole. Stoga, dobro razmislite o tome da li Vam je potrebna dodatna patnja poslije tih riječi. Najvažnije je da tada odustanete od bilo kakvih pokušaja.


ODGAĐA DRUŽENJE S TOBOM ZBOG DRUGE

Ukoliko postoji druga koja mu se sviđa, nije mu toliko bitno vrijeme s tobom. U tom slučaju, tebe smatra samo za drugaricu i osobu sa kojom može da se druži i priča.

U tom slučaju on nikako nije zaljubljen u tebe. Tada treba istog trenutka da se popale alarmi u tvojoj glavi i da ne gajiš lažne nade. Tada je vrijeme da prestaneš očekivati nešto što se nikada neće desiti. Ipak, ljubav je nešto se desi odmah, ili nikada.

Nema potrebe da čeka cijeli životni vijek kako bi se dvije duše napokon spojile. Potrebno je da to odmah shvatiš u samom startu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena