NE ZNATE na koji način biste mogli rješiti svoje BRAČNE PROBLEME?! LJILJAN kojeg izaberete će vam pomoći da saznate SVE ono što održava brak JAKIM i STABILNIM

Pozdrav, naši dragi i vjerni čitaoci sada imatr priliku da uživate u jednom interesantnom i korisnom tekstu. Zasićenost jedno drugim, prestanak ljubavi, prevara, finansijski problemi, brojne svađe i nesuglasice, su samo od neki od mnogobrojnih problema sa kojima se suočavaju bračni parovi današnjice. Ponekada ne znaju kako sa se snađu sa nastalim problemom i savladaju ga, tako da nerjetko dolazi i do razvoda. Na slici ispod prikazana su 3 ljiljana označena rednim brojevima 1, 2 i 3 i na osnovu izbora jednog od njih sada se nalazite u jedinstenoj prilici da saznate šta to sve, u Vašem slučaju održava Vaš brak jakim stabilnim.

Ljiljan broj 1

 

Ukoliko je Vaš izbor ljiljan broj 1 to govori da Vi i Vaš bračni partner sve probleme koji vam se nađu na putu rješavate razgovorom i sposobnošću i voljom da razumijete jedno drugo. Kada god nastupi neki problem, na primjer kada sumnjate da Vaš partner vara, Vi to rješite smirenim razgovorom sa njim o tome i tako potvrdite ili negirate svoje sumnje. Nije da mu u potpunosti povjerujete u ono što je rekao ali bude Vam lakše. Takođe ste spremni jedno drugo uvijek da saslušate, razumujete i pomognete jedno drugom u nevolji. Ta vaša sposobnost da smireno porazgovarate i razumujete potrebe i osjećaje jedno drugog , spasila je Vaš brak o brojnih problema koji su bili u njemu i koji ga za dlaku nisu odveli.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena