NEDELJNI HOROSKOP do 27. JANUARA – NAJSRETNIJI znakovi biće Vaga, Ovan i Ribe

OVAN

Hrana

Pred Ovnovima je jedna zahtevna i istovremeno vrlo živa sedmica u kojoj ishrana mora biti redovna i kvalitetna. Energetsko trošenje morate nadoknaditi. Da ojačate imunitet – uzimajte više citrusa, ali i turšije, kiselog kupusa, svake vrste salata.

Ljubav

Bolje se u ovoj sedmici razumete sa onima koje volite – ne znači da ćete imati ljubavnu idilu, ali ćete lakše uspevati da se dogovorite i uklopite. Partneru može smetati to što vam poslovne obaveze oduzimaju previše vremena i okupiraju vas, ali će zato imati dobre ideje za provod u onim momentima kada ste zajedno – prihvatite predloge, biće i vama zanimljivo. Slobodni Ovnovi – u vašem okruženju ili putem društvenih mreža – pojavljuje se osoba zanimljiva, harizmatična, interesantna – neko ko vas jako može privući i sa kim ćete poželeti bolje da se upoznate….i sve ostalo pride….

Posao

Gro dešavanja kod vas se sada vezuje baš za poslovni segment. Kraj godine se približava i presija raste – postoji žurba da se sve završi na vreme, ali postoji i pritisak od strane nadređenih. Kod nekih od vas doći će do velikih promena u sektoru rukovodstva ili će to bar biti najavljeno. Mlad Mesec koji se u ovoj sedmici dešava baš u vašem polju pozicije i karijere, uvodi vas u jedan duži period u kojem treba da se raščiste situacije koje vas sada okupiraju. Očekujte nedelju ispunjenu dešavanjima i aktivnostima.

Novac

Rizični potezi sa novcem nekima će se isplatiti. Ipak, ne igrajte se previše.

Zdravlje

Stariji Ovnovi mogu imati reumatskih tegoba. Mlađi – dobro ste.

BIK

Hrana

Energiju ove sedmice najviše trošite kroz posao, a ukoliko ste mladi i ludi (za ovo potonje mladost nije neophodan faktor) – neće vas držati mesto. Jasno vam je da će vaša ishrana sada trpeti, pa gledajte da ne preskačete makar doručak i ručak – večera vam ionako nije neophodna.

Ljubav

Prvo bi bilo dobro da se zapitate šta vi u stvari želite kada je odnos sa partnerom u pitanju. Jer, nekako mi se čini da ni sami sebi trenutno niste jasni – s jedne strane želite da zadržite postojeće stanje, a sa druge – najradije biste pobegli ili promenili odnos iz korena. Radite stvari koje su verovatno samo vama logične a voljena osoba pokušava da se prilagodi, sa promenljivim uspehom. Neki od vas čak mogu odlučiti da okončaju vezu u kojoj su – sve je to ok, ako ste zaista i istinski razmislili o tome. Slobodni Bikovi – površni, ali zanimljivi kontakti. Mnogo dešavanja i flertovanja sa suprotnim polom.

Posao

Poslovno ste vi skroz u redu – da, ima na dnevnoj bazi kojekakvih sitnih distrakcija i zavrzlama – ali to je za vas luk i voda. Sve rešavate u kratkom roku. Jedini problem trenutno kod vas je vaša promenljivost i nestabilnost – čas ćete raditi sto na sat, čas će vas mrzeti da se pomerite sa mesta. Povremeno ćete biti nervozni i svi će vam smetati – naročito autoriteti i šefovi koji ovih dana kao da su se zalepili za vas. Moguća je nova ponuda od strane nadređenih – ali nisam sigurna koliko će vam ona odgovarati.

Novac

Stabilna finansijska situacija. Vi ćete trošiti nešto više nego inače, ali generalno gledano – sve je ok.

Zdravlje

Osetljivost na viruse. Starijima – problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena