NEDELJNI HOROSKOP OD 19. do 26. AVGUSTA: Device emotivno nestabilne, Blizanci imaju sreće sa novcem

Nedeljni horoskop najavljuje brige za Bika i odlične poslovne susrete za sve rođene u znaku Lava!

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao

Tokom ovog perioda puni ste energije i vitalnosti. Imate jak autoritet i samopouzdanje, pa s lakoćom utičete na okolinu. Možete dobiti priznanje, u znak male pažnje za vaš pređašnji uložen trud. Važna osoba može pokušati da utiče na vas ali postajete svesni loše namere. Neko iz užeg okruženja želi da vam se poveri, to vas primorava da se povučete.

Ljubav

Emotivna i porodična pitanja vas suvišno opterećuju. Osetljivi ste na promenljivu atmosferu u bliskom okruženju, pa to može proizvesti prolaznu napetost. Do kraja nedelje emocionalna tenzija slabi, harmonija se uspostavlja pa možete da odahnete i svu svoju pažnju usmerite na posao i karijeru.

Zdravlje

Glavobolja.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao Muče vas profesionalne brige. Potrebno je da uspostavite ravnotežu između zahteva pretpostavljenih i privatnih potreba. Svakako, ovo je dobar period za uspostavljanje novih odnosa i poboljšanja odnosa s javnošću, bilo da je reč o radnom okruženju ili ljudima čiji je zadatak da vas ocenjuju. Budite pažljivi u komunikaciji, mogući su nesporazumi.

Ljubav U izgledu je sukob ili spor oko zajedničkih finansija. Voljena osoba može burno odreagovati na ono što smatra da je nepotrebno trošenje novca. Istovremeno, vaš društveni život je u uzlaznoj putanji, okruženi ste kreativnim ljudima koji vas inspirišu.

Zdravlje Malaksalost.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao

Vaša kreativnost će imati podsticaj. Možete se više zainteresovati za umetničke aktivnosti i ideje odmah praktično realizovati. Pored toga, ovo je period kada možete očekivati poboljšanje finansija. Ipak, pored povećanja prihoda, rastu vam i potrebe, pa su izvesni značajni troškovi. Nema razloga za brigu, novac koji ovih dana potrošite, brzo ćete nadoknaditi.

Ljubav

U potpunosti ste usmereni na profesionalne aktivnosti, pa se to odražava na emotivni status. Okružuju vas ljudi koji su uključeni u zakulisne radnje, a među njima i osoba suprotnog pola koja vas potajno privlači. Izvesni su tajni razgovori, dopisivanja, čak i kratkotrajna platonska avantura.

Zdravlje

Obratite pažnju na pluća.

 

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Komentariši