NEMOJTE da se IGRATE sa OSJEĆANJIMA jedne ŠKORPIJE jer ćete se UŽASNO OPEĆI

NEMOJTE da se IGRATE sa OSJEĆANJIMA jedne ŠKORPIJE jer ćete se UŽASNO OPEĆI. ŠKORPIJA: Čak i poslije svih IZDAJA i NESREĆA, ona je ostala

NEMOJTE da se IGRATE sa OSJEĆANJIMA jedne ŠKORPIJE jer ćete se UŽASNO OPEĆI. ŠKROPIJA: Čak i poslije svih IZDAJA i NESREĆA, ona je ostala ČOVJEK U SRCU ! I UVIJEK će to biti! Škorpija je neko ko svoje probleme skriva od svih i čuva kao tajnu. Ne voli nikoga da miješa u svoj život i svoje probleme rješava sama uvijek i zauvijek. ŠKORPIJA: Čak i poslije svih tih bolnih rana i doživljaja, one će sve to da izdrže i da hrabro sa osmijehom nastave dalje kroz život.

BIVŠA LJUBAV stiže NEOČEKIVANO uskoro za ovih 5 ZNAKOVA!


KRALJICE

Ako iko zaslužuje da nosi krunu i da sjedi na prestolu, onda su to Škorpije. One su nevjerovatne kraljice mogu mogu da izdrže sve a ipak da budu dotjerane i nasmijane. Nevjerovatna snaga leži u ovim stvorenjima koje imaju lavlje srce. Zaslužile su svako poštovanje za tu svoju nevjerovatnu osobinu. Spremne su da prežive sve a da na njima niko ne primjeti ništa, ni ožiljak. Sve to vješto kriju u sebi. NEMOJTE da iskorištavate njeno dobro srce.


Prave su čarobnice u skrivanju svojih problema i rana. Nevjerovatno je koliko su sposobne za tako nešto. To nijedan znak zodijaka ne može da podnese u životu. Ono što su one proživjele u životu to se samo u knjigama moža pročitati. Nikada ne pričaju o svojim problemima osim ako Vam ne vjeruju potpuno. A i tada će prešutjeti neke stvari smatrajući da to mogu same da riješe. A naravno da mogu, itekako.

Prema CIGANSKIM KARTAMA ovih 7 ZNAKOVA će sresti PRAVU LJUBAV tokom JANUARA!


RATNICE

ŠKORPIJA svakodnevno prolaze kroz svoje male borbe o kojima niko nema pojma. Bore se u svojim svijetovima na samo njihov način. Zato NEMOJTE da ih tek tako osuđujete.I  gotovo uvijek pobijede u tim borbama. Ali istina je da te borbe ipak ostave određene ožiljke na njihovim srcima i dušama. Pa i njima je potrebna ljubav i pažnja kako bi ti ožiljci zacijelili i kako bi mogle nasztaviti dalje kroz život. I one imaju srce i dušu, i to veću nego mnogi.

BIVŠA LJUBAV stiže NEOČEKIVANO uskoro za ovih 5 ZNAKOVA!


Zato im je potreban partner koji će im biti najviše od svega prijatelj. I to prijatelj na koga se mogu osloniti u svako doba dana i noći. Da, i njima treba neko takav u životu. One mogu sve same ali je ipak svima lakše kada imaju svoju pravu ljubav uz sebe. To bi trebala biti osoba koja je takođe ratnik baš kao i one same. Ne neko ko je slabić i ne može da se nosi ni sa svojim problemima, kamoli njenim. NEMOJTE da se igrate sa njenim emocijama.


STRASTVENE

Njih prije svega u životu vodi ta strast i vatra u njima. Sa tom vatrom mogu da uspiju u bilo čemu. Svaki problem je u njihovom životu rješen zahvaljujući toj vatri u njihovim srcima. Njihov vodič, kompas i sprava sa kojom uvijek guraju dalje i izguraju svaki problem. Bez te vatre one ne bi nikada bile to što ustvari jesu. Vuče ih da se bore kroz život i pomažu da ustaju sa osmijehom iz svakog pada.

Prema CIGANSKIM KARTAMA ovih 7 ZNAKOVA će sresti PRAVU LJUBAV tokom JANUARA!


Ta strast se oglašava i u ljubavi. Zato je Škorpijama potreban partner sa dosta te strasti koje i one same imaju. Treba im neko ko će povremeno da gasi tu strast ali i da je rasplamsava kada i za to dođe red. U ljubavi su prave zavodnice ali i žene za cijeli život. Ukoliko se prema njoj ponašate onako kako ona želi i zaslužuje bićete njena ljubav do kraja života.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena