Nemojte NIKADA da se vraćate onome ko Vas je POVRIJEDIO i napravio BUDALOM, samo zato jer ga VOLITE!

Postoje određeni ljudi koji vas privlače, a koji su jednostavno toksični, bez obzira da li se radi o ozbiljnoj vezi ili pukom zabavljanju. Kada je reč o njima, postoji nezasita neodoljivost na način da su vam tako blizu, ali ipak van domašaja.

To je kao da se stalno hvatate za niti nade koje su pred vama, ali ipak na kraju vaši prsti prolaze kroz njih, bez da se uhvate. Padate pravo na glavu i to nije prvi put da ste tako nešto uradili, a ni poslednji. Volite kada se ime te osobe pojavi na displeju vašeg telefona. Sve biste dali da vidite njen osmeh. Obožavate način na koji vas ta osoba gleda kada ste sami. Ipak, gledajući u njene oči shvatate da ne dobijate odraz koji biste želeli da vidite. Tu postoji nepovezanost, osećaj udaljenosti koji vam govori da ta osoba nije uz vas niti će ikada da bude, bez obzira koliko vi to žarko želite.

Ta osoba može da vam kaže da ste prekrasni i vi želite da u to verujete, jer vas te reči dodiruju na način koji može da se definiše dvojako: i kao zadovoljstvo i kao bol. Deo vas traži taj bol koji vam dotična osoba zadaje. To je uvrnuti ciklus u kojem idete napred i nazad od te osobe, a ne možete da se sprečite da joj se ne vratite zbog svih mogućnosti za koje ste ubeđeni da vas čekaju.

“Možda će ovoga puta da bude drugačije”, govorite sebi sa namernom naivnošću. Znate da to neće da bude tako, ali ipak zatvarate oči pred činjenicama. Problem kod osobe koja uvek bude povređena je što se donošenje odluka ne zasniva na racionalnom razmišljanju. Vi savršeno dobro znate šta se dešava, kakve će da budu posledice i zašto to nije dobro po vas.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena