NESIGURNI STE u osobu sa kojom provodite VECINSKI DIO svog zivota i ne znate kako da STEKNETE VISE POVERENJA?! Evo nekoliko SAVETA za koje smo SIGURNI da ce Vam pomoci

Prisustvo međusobnog povjerenja je glavna osnova svakog međuljudskog bliskog odnosa bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili slično. Ukoliko ste nesigurni u osobu sa kojom provodite većinu vremena, mora da je na neki način zaslužila to, da li prevarom ili nečim drugim nebitno sad, uglavnom svako može da pogriješi i poslije toga da se iskreno pokaje. Svi zaslužujemo drugu šansu, a osoba koja ne vjeruje nikome ne zaslužuje povjerenje. nastavku teksta slijedi par korisnih savjeta u vezi sa tim kako da vratite izgubljeno povjerenje ili da steknete više povjerenja u osobu sa kojom provodite većinski dio svog života.

Koliko su naši savjeti korisni uvjerili ste se sami mali milion puta do sada.

1. Razgovarajte sa partnerom

i detaljno mu objasnite razlog nepovjerenja Ukoliko niste sigurne u iskrenost riječi i djela vašeg partnera, recite mu to otvoreno i bez ikakvog ustručavanja! Potrudite se da mu što je više moguće detaljno objasnite i obrazložite ta je ono što Vas muči i navodi da sumnjate u njega, te će se on možda ptruditi to da eliminiše i na taj način stekne više povjerenja kod Vas. Ovo je jedan od najefikasnijih načina da se stekne povjerenje u ljubavnog partnera.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena