Očekuje ih JESENJA ROMANSA – Ova TRI ZNAKA imaće najviše sreće u LJUBAVI tokom JESENI!

VAGA

Harizmatične Vage su prethodnih godinu dana bile miljenice zvezda i na meti mnogih udvarača. Vaši odnosi prolazili su razne testove, a oni koji su opstali pokazali su se kao pravi. Kraj septembra mnogim Vagama doneće tajnu ljubav, vrlo moguće preko posla sa Strelcem, Jarcem ili Škorpijom, ali i izazove u postojećim vezama.

Zauzete Vage potiskivaće u sebi nezadovoljstva, pa bi partner mogao da oseti tu energiju. Otvorite se, recite šta imate i nesuglasice će se rešiti! Početak oktobra, pod utucajem Marsa i Sunca iz vašeg znaka, bićete nikad privlačniji suprotnom polu, a u vezama ćete pokazati više strasti.

U novembruVenera, vladar vašeg znaka prelazi u Škorpiju i zajedno sa Jupiterom doneće malo posesivnosti u vaše odnose, ali i produbljivanje mnogih osećanja prema Blizancima ili Ovnu. Kraj godine slobodnim Vagama donosi sudbinsku ljubav preko posla. Novu godinu dočekujete zaljubljeni.

Uglavnom, proljeće i ljeto općenito se smatraju najboljim godišnjim dobima za romantične avanture, ali ne i za vas – vaše srce se najlakše zagrijava tokom hladnih jesenjih i zimskih dana. Ako ste trenutno u ozbiljnoj vezi, možete očekivati da ćete se još zbližiti sa svojim partnerom. A ako ste još uvijek sami, ova jesen bit će velika prilika da konačno to promijenite, jer će vrlo atraktivna osoba ući u vaš život.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena