ODABERITE NAJLJEPŠU ŠKOLJKU i primite moćnu LJUBAVNU PORUKU sa NEBA za OKTOBAR!

ODABERITE NAJLJEPŠU ŠKOLJKU i primite moćnu LJUBAVNU PORUKU sa NEBA za SEPTEMBAR!

ODABERITE NAJLJEPŠU ŠKOLJKU i primite moćnu LJUBAVNU PORUKU sa NEBA za OKTOBAR! ODABERITE NAJLJEPŠU ŠKOLJKU i mi ćemo Vam otkriti šta Vas to očekuje u ljubavi tokom oktobra. Anđeli sa neba imaju prelijepe poruke za Vas. U nastavku teksta ODABERITE NAJLJEPŠU ŠKOLJKU i otkrijte šta Vam poručuju…


ŠKOLJKA 1

Tokom ovog perioda Vaše emocije će biti izuzetno turbulentne. Ali imajte na umu da je to samo prolazni period. Zbog toga prvo zastanite i sagledajte situaciju iz drugih uglova. Možda nije sve tako ružno i loše kao što Vi mislite. I prije nego što reagujete utvrdite kakvo je zaista stanje u Vašem životu.Vaša ljubavna veza možda prolazi kroz težak period ali i to će proći. Ljubav će da pobijedi sve prepreke i ponovo će sve biti u redu. Stanite i razmislite o svemu…ne donosite prerane zaključke. Budite pametniji.


ŠKOLJKA 2

Slobodno zatražite od svog ANĐELA ČUVARA pomoć u ljubavi. Neka Vam njegova blaga ruka da mir i rješenje svih problema. Posavjetujte se sa njim i dozvolite nekim stvarima da se same otpetljaju. Kockice će se same posložiti kada na to dođe vrijeme. Samo vjerujte u dobro… Ne posustajte, i kada god Vam je potrebna pomoć slobodno je zatražite od svog anđela čuvara. On je tu da Vas čuva i da Vam pomogne kada negdje zapnete. U ljubavi Vam sigurno treba njegova pomoć, jer on šalje tu pozitivnu energiju.


ŠKOLJKA 3

Vašem srcu je potrebno čišćenje. Godinama se nagomilavalo u njemu negativnih emocija koje su proizlazile iz loših odnosa. Vrijeme je da malo ostanete sami i razmislite šta zaista želite da dobijete u ljubavi. Počistite taj nered i mir i ljubav će sami doći u njega. Čak iako Vi mislite da se osjećate usamljeno i da Vam je hitno potreban neko, varate se. To je samo prividna emocija koju Vaš um šalje kako bi ostalo zaštićen. Ali da bi savladali to, morate se suočiti sa svojim strahom, i pobjediti ga.


ŠKOLJKA 4

Svemir i priroda su puni ljubavi. Ona je na svakom koraku, u svakom živom biću. Zato dozvolite sebi da je pustite u srce. Dugo ste već nesretni i tužni. Postavljali ste te silne blokade oko sebe. Ali vrijeme je da ih spustite i prepustite se lijepim emocijama. Dozvolite sebi ljubav… Sudbina će Vam poslati jednu divnu osobu koja će Vas voljeti i brinuti o Vama kao niko do sada. Bićete presretni jer zalužujete da Vam se konačno dešavaju lijepe stvari. Nakupite svu potrebnu energiju jer ljepši danu su upravo pred Vama.


ŠKOLJKA 5

Sjetite se koliko ste jaki i sposobni. Ne gubite Vaše samopouzdanje zbog drugih ljudi. Sebi ste najvažniji, zapamtite to. Prestanite ugađati drugima umjesto sebi. I Vaša sreća je važna. Budite prvo Vi sretni pa tek onda drugi. A ako neke veze ne idu, pustite ih. Doći će druge u kojima će te biti sretniji. Nikada ne zaboravite koliko Vas partner voli, čak i kada to ne vidite. On ima drugačije načine na koje to pokazuje, ali ljubav je iskrena i čista. Prestanite da brinete oko svake sitnice i uživajte u životu.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena