ODGOVORITE ISKRENO: 6 pitanja koja će vam pokazati da li je on PRAVI!

Ne želite da završite slomljenog srca niti da imate osećaj da ste izgubili mesece ili godine? Zato bez srama postavite mu odmah sledeća pitanja tako da znate na čemu ste i kuda plavi vaša ljubavna veza. 

1. Da li ste jednaki?

Vi ste možda njegova lepša polovina, ali jednakost u vezi je veoma važna. Treba vam neko ko će sa vama iskreno komunicirati, ko će slušati i deliti moć jednakosti. Iako zvuči jednostavno mnoge žene ovo i nemaju baš često na pameti.

2. Kakav je seks?

Možda nije prva stvar koja vam pada na pamet kada pričamo o obavezivanju, ali svakako jeste ključna. Seks je važan deo našh života. Ako se u krevetu ne slažete i osećate neprijatno onda  bi trebalo da razmislite da li zaista želite da budete sa tom osobom. Seks i pažnja su bitni. Kao par suočićete se sa mnogo izazova, deca, karijera, problemi sa novcem. Intima pomaže da lakše pregurate takve probleme. Pazite na to da li ste psihički kompatibilni. Zapitajte se da li će me seksualno privlačiti ova osoba i u narednih pet godina?

3. Šta mislite o deci?

Upravo je ovo pitanje razlog mnogih raskida. Morate znati šta vaš partner misli o tome, da ne biste propustile ono što je vama bitno. Drage dame, još jedan dobronamerni savet: ako on ne želi decu nemojte se truditi da mu promenite mišljenje.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena