ON TE MUVA: Kad frajer ovo radi na Facebook-u, on GORI OD ŽELJE ZA TOBOM

ON TE MUVA: Kad frajer ovo radi na Facebook-u, on GORI OD ŽELJE ZA TOBOM Ako sumnjate da vas određeni taj i taj muva na Fejsu, najbolje bi bilo da pratite

ON TE MUVA: Kad frajer ovo radi na Facebook-u, on GORI OD ŽELJE ZA TOBOM

Ako sumnjate da vas određeni taj i taj muva na Fejsu, najbolje bi bilo da pratite njegove online interakcije, kako s vama, tako i s drugima.
Ako ostavlja poruke na zidu vašeg facebook profila redovno, šalje vam lične poruke i deli online stvari, šanse su velike da je donekle zainteresovan. Verovatno želi da sazna šta mislite o nekim stvarima ili da uspostavi kontakt s vama.Donosimo vam listu pitanja koja treba sebi da postavite ako želite da saznate odgovor na ono ključno – da li on pokušava sa vama nešto više.


LAPTOP

– Da li on komentariše vaše statuse, blog ili fotke na profilu?
Ako komentariše, da li to čini vama više nego drugim prijateljicama? Uporedite njegove interakcije s vama i uobičajene interakcije s ostalim prijateljicama.


– Da li komentariše i manje vidljive stvari?

ON TE MUVA: Kad frajer ovo radi na Facebook-u, on GORI OD ŽELJE ZA TOBOM

Ako je odjedanput na svim društvenim mrežama na kojima ste i komentariše sitne detalje vašeg profila, pa čak i one koje se uploadovali pre godinu dana, verovatno namerno traži i istražuje stvari o vama.– Da li koristi zavodljiv ton i seksi humor u komunikaciji s vama?
Ako nešto što je neko napisao na vašem profilu kada se pročita naglas ima koketnu konotaciju, tada ima i u pisanom obliku. „Slatko“, „seksi“ „draga“… Muškarci ne koriste te reči, osim ako i misle. Ako vas obasipa komplimentima, tada to verovatno i misli.


– Da li vam šalje posebne privatne poruke, beleške ili linkove?

Možda ste samo online frendovi, ali ako s vama čavrlja preko privatnih poruka, verovatno želi nešto više.

– Da li koristi vaše sadržaje?

Najveći kompliment koji možete dobiti je da prenosi sadržaje koje ste objavili na svome blogu ili profilu.

Izvor

Povezani članak:

Recommended For You

About the Author: Neshvacena