ONA nije u stanju da NEKOME UČINI ZLO jer njeno srce je ANĐEOSKO!

Ovo je pravi jesenji znak po svim svojim obilježjima i karakteristikama koje ga krase kao jedan od najdivnijih i najposebnijih znakova čitavog zodijaka.

Ovim znakom vlada Venera, planeta ljubavi, vedrine, saosećajnosti i svega divnog što sa sobom nosi ovaj naš svet. Zbog toga, sa sigurnošću možemo reći da ove osobe vole najlepše i najiskrenije te da ne znaju šta je to uopšte učiniti nekome nešto loše i zlo već su uvek tu da pomognu svima bez obzira na sve, a ko bi mogao biti divniji od naše – Vage.

Ovaj horoskopski znak je pravo bogatstvo i sreća imati kraj sebe da nam svakoga trenutka unose ogromnu količinu pozitivne energije, optimizma, bezuslovne ljubavi i razumevanja te da budu u svakom trenutku kraj nas kada dođu teški dani da nam pruže podršku i ogroman oslonac.

Možemo slobodno reći da su ove osobe jako otvorene, društvene, poseduju odličan smisao za lepotu i kreativnost, ali isto tako su i neverovatno osećajne i brižne te mogu da rezumeju situaciju svake osobe i da pruži najbolji mogući savet.

Ma koliko neka osoba bila loša, oni neće nikada videti tu lošu stranu već naprotiv, samo najbolje moguće kvalitete će tražiti u njihovoj ličnosti ma koliko to bilo teško i skoro nemoguće.

Uvek se trude da izbegnu bilo kakve nedoumice i konflikte te se rado okreću svom racionalnom razmišljanju i donošenju odluka i na taj način svojom odlukom promene mnogo toga.

Vage su su ljubazne, pristojne,  graciozne i nikako ne vole nasilje i sukobe. Vrlo lako oproste svađe, ali ne zaboravljaju greške koje  su do njih dovele.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena