Ono što ste PRVO UGLEDALI određuje koji POSEBAN DAR posedujete!

#PAS

 

Tvoja tajna moc je POVJERENJE.

Ukoliko si na slici prvo ugledao psa, tvoja moc je da lako zadobijes povjerenje od svoje okoline. Ali nije da ga niste zasluzili, jer umijete svakoga da saslusate i pomognete svima koji su u nevolji. Nikada ne izdajete osobe koje smatrate priajteljima, jer to je za vas ravno smrtnom grijehu pa tako ocekujete da i drugi budu kao ti.Lako zadobijas povjerenje drugih ljudi, cak i kada to ne zelis. Ljudi te shvataju kao jako ozbiljnu osobu na koju mogu uvijek da racunaju. Ta tvoja moc ti je mnogo puta pomogla u zivotu kada ti je bilo najpotrebnije. Dobra stvar sa tobom je sto si ti osoba cistog srca i iskrenog koja nikada ne bi iskoristila tu svoju moc u lose svrhe. Sreca ce uvijek da te prati zbog te tvoje osobine i zivot ce uvijek da te nagradi sa dobrim stvarima.

Tvoj izbor takodje otkriva i to da si saosjecajan, iskren, razuman i pun energije kojom lijecis druge ljude.

 

#MAČKA

 

Ovo je simbol koji otkriva tvoju moc koja je NEVJEROVATNA moc INTUICIJE!

Vrlo dobro je poznato da macke mogu da osjete kada nesto lose treba da se desi. One su jako intuitivna stvorenja i  to je takodje i vasa tajna moc. Vi imate ogromnu moc da osjetite ono sto treba da se desi, i taj osjecaj vam je uvijek pomogao da se izvucete i losih situacija ali i da pomognete drugim ljudima.

TI si poput hodajućeg detektora za laži. Niko ne može izbjeći tvoje najtačnije procjenjivanje ličnosti. Osobine čovjeka pogađaš do najsitnijih detalja. To obično ljude nervira jer nikada ne mogu ništa da sakriju od tebe, niti da pokušaju da te naprave budalom jer ti to odmah predvidiš. Ali je istovremeno i veoma rijetka osobina kojom ljudima pomažeš, tako što ih razumiješ i shvataš kakvi su i u kakvoj situaciji su se našli. Sa tom svojom osobinom si u stanju da im pomogneš kada niko drugi nije u mogućnosti. Tvoja pomoć njima vrijedi životnog bogastvi sa njom dobijaš doživotne prijatelje. Iako bi ponekad i i ti volio da i tebe neko razumije, zadovoljvaš se cinjenicom da ipak usrecujes ljude oko sebe koliko god mozes i kad god si u mogucnosti.

 

nastavak na sljedeećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena