OVAN, BIK, BLIZANAC – CIGANSKI HOROSKOP do kraja 2020-e.

OVAN, BIK, BLIZANAC - CIGANSKI HOROSKOP do kraja 2020-e.

OVAN, BIK, BLIZANAC – CIGANSKI HOROSKOP do kraja 2020-e. U ovom članku ćemo Vam otkriti šta to do kraja godine očekuje Ovna, Bika i Blizance. Ovog put nećemo izdvajati samo lijepe stvri, već i one loše. Sve ćete pročitati kako tačno stvari stoje. Prvo smo Vas htjeli pripremiti sa onim divnim stvarima, da bi bili spremni čuti i loše. Jer lakše je podnijeti loše kad već znate da će ipak biti nešto lijepo u svemu tome. OVAN, BIK, BLIZANAC…pogledajte u nastavku šta Vas to očekuje.


  • OVAN

LJUBAV: Ovo je period u kojem ćete uživati u ljubavi, zauzeti Ovnovi. Konačno ćete shvatiti jedno drugo i moći da nađete kompromis u svojim željama. Pred Vama je jedan jako lijep ljubavni period. Slobodni Ovnovi će upoznati jednu osobu u koju će se zaljubiti. Ali ta osoba bi Vam mogla slomiti srce, pa nemojte previše da se opuštate. Motaće Vas ljepotom, oko malog prsta i kada shvatite šta se dešava Vaše srce će već biti gotovo.


POSAO: Što se posla tiče ovo će biti period u kojem morate da date sve od sebe. Biće to naporno, naravno, ali da bi uspjeli morate se žrtvovati. Vi ste osoba koja se uvijek u životu bori za sebe i naučili ste već kako to ide. Ne razmišljajte previše o nebitnim stvarima, i posvetite se poslovnom uspjehu. Jer će Vam on ipak donijeti neke lijepe stvari u kojima ćete uživati, posebno sa dragim ljudima.


  • BIK

LJUBAV: Prošli ste mnogo toga zbog voljene osobe, da bi tek tako odustali. Vaša ljubav nije neka prolazna sitnica, već za cijeli život. Progledajte voljenoj osobi kroz prste, jer sigurno nije namjerno Vas povrijedila. Što se tiče slobodnih Bikova, ovo će biti miran period u kojem ćete ipak ostati sami. Nema potrebe da se brinete, uživajte u svom tom slobodnom vremenu i posvetite se sebi.


POSAO: Što se posla tiče, imaćete veliki finansijki gubitak. Neko od Vaših koelga će Vas prevariti iz ljubomore. Neće moći podnijeti da ste Vi uspješniji od njega i napraviće Vam veliku zamku. A pošto ste divna osoba koja vjeruje prijateljima, zeznućete se. Naravno, nije Vam to nikakav prijatelj ali ste ga Vi tako smatrali. Biće to period velikih gubitaka iz kojih će trebati dosta vremena da se povratite.


  • BLIZANCI

LJUBAV: Zauzeti Blizanci će imati manjih nesuglasica sa partnerom. I to oko nedovoljnog posvećivanja pažnje. Potrebno je da razgovarate otvoreno sa partnerom i sve mu priznate kako stvari stoje. Oni slobodni Blizanci će doživjeti strastvenu avanturu. A osobu sa kojom će imati tu avanturu će upoznati preko posla ili poslovnog kolege. Spremite se, jer će ta avantura da potraje duže vrijeme.


POSAO: Za Blizance je ovo period ulaganja u nove ideje. Mozak Vam nikada ne odmara, a Vi samo miješate ideje. Morate početi nešto i da realizuejte. Potrudite se da neku od tih ideja počnete pretvarati u djelo. Bar napravite skicu kako bi to moglo izgledati i šta imate na umu. Tako će Vam poslije biti mnogo lakše da je realizujete i osmislite sve detalje. Ne možete sve zadržati u glavi a da ne zaboravite.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

  • DODATAK VIDEO:

Recommended For You

About the Author: Neshvacena