OVAN, BIK – Evo koje 3 DIVNE STVARI će Vam se desiti OVE JESENI!

OVAN, BIK - Evo koje 3 DIVNE STVARI će Vam se desiti OVE JESENI!

OVAN, BIK – Evo koje 3 DIVNE STVARI će Vam se desiti OVE JESENI! U ovom članku smo Vam pripremili jako lijepe stvari koje će Vam se desiti tokom jeseni. Ali to važi samo za Ovna i Bika. A već u narednim tekstovima ćemo da pišemo o ostalim znacima horoskopa. OVAN, BIK – Evo koje 3 prelijepe stvari će Vam se desiti, a koje su to saznajte u nastavku teksta.


  • OVAN

POBOLJŠANJE VEZE

Ovo jer period u kome ćete doživjeti neke lijepe trenutke. Partner će zahtjevati više pažnje. Ali to nije nešto što Vi ne možete ispuniti. Spremite se da budete oduvani od ljubavnog talasa. Kao da to više nećete biti Vi sa tim nježnostima i divnim emocijama u sebi. Postaćete prava mazna maca željna pažnje i ljubavi. Biće Vam čudno što ste takvi, ali Vašem partneru će to potpuno prijati.


NOVA LJUBAV

Za one slobodne Ovnove ovaj dio godine donosi osobu koju ćete uskoro upoznati. Neće to na početku odmah biti prava ljubav jer će Vas pomalo nervirati. Ali kako vrijeme bude prolazilo shvatićete da ustvari volite tu osobu mnogo. Malo ćete se zadirkivati, ali sve će to biti iz ljubavi. Konačno ćete naći nekoga ko će moći da ‘trpi’ sve Vaše hireve a da Vas ipak voli najviše na svijetu. Bićete zaista sretna osoba.


POSLOVNA PRILIKA

Uskoro ćete dobiti jednu zanimljivu ponudu za posao, pogotovo ako se bavite marketingom. Jedna osoba koja već duže vrijeme prati Vaš rad ponudiće Vam šansu koju nećete moći odbiti. Ne ispuštajte nešto tako savršeno, jer će donijeti Vam ono što najviše volite, a to je novac. Biće ga mnogo a Vaša porodica i Vi ćete zbog toga biti mnogo sretni i zadovoljni. Imponovaće Vam taj uspijeh koji Vam dolazi.


  • BIK

BIVŠA LJUBAV

Tokom jeseni u Vaš život će se vratiti bivša ljubav koju još uvijek volite. Postoje još uvijek neke tople emocije prema toj osobi, koje nikada nisu ni prestale. Vaše srce prosto pripada toj osobi, i tu nema rasprave niti diskusije. Ta stara ljubav se vraća Vama i dolazi sa njom nova šansa da vaša ljuabv ovog puta ipak uspije. Ne propustite tu novu šansu za ljubav koja dolazi u Vaš život.


LJUBAVNO LUDILO

Jesen je vrijeme u kojem će Vaš ljubavni život postati zaista pravo ludilo. Biće tu mnogo ljubavnih avantura, novih poznanstava. A za one zauzete biće mnogo strastvenih noći i uživanja. Takođe je moguće i da ćete otići sa partnerom na ljubavno putovanje, na kojem ćete uživati u strasti. Oni slobodni Bikovi, baš kao što smo naveli, uživaće u ljubavnom i noćnom ludilu. Nećete htjeti da to ikada stane.


IZNENAĐENJE

Period tokom jeseni će Vam dati moć da senzualno zračite više nego ikada. Svi će primjetiti taj Vaš šarm i željeće da budu sa Vama, ili da Vas odvedu u krevet. Bićete popularni i primjećeni gdje god da se pojavite. To će biti Vaša tajna moć tokom perioda kada nastupi jesen. Ali ćete takođe i da uživate u tim čarima i udvaranjima suprotnog pola. Osjećaćete se posebno i poželjno, što će u Vama povećati libido.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena