Ovan, Bik – Ovo su osobine koje ih čine toliko POSEBNIMA!

OVAN

Ovnovi su po prirodi pozitivne duše. Takva energija im pomaže da sa lakoćom prolaze i kroz najteže životne situacije, a za njih gotovo nikada ništa nije neobično. Ipak, postoji i druga strana – najčešće krive sebe što nešto nije pošlo po planu.

Oni nikada neće izneveriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani pa u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer se to neće dobro završiti.

Oni su potpuno nezavisni i znaju da se brinu o sebi. Gotovo nikada neće potražiti pomoć od vas, čak i u preko potrebnim situacijama.

Nije lako predvideti šta on stvarno hoće i uvek je spontan. Voli da započinje stvari, pa je zato pionir u svakoj oblasti. Nikad nikom neće biti dosadno pored njega. Veoma je nezavisan, pa to može biti nekad problem ako radi sa drugima, ali ako je on nadređeni, onda je sve u redu. Voli da bude glavni.

Ne misli na posljedice i živi u trenutku. Sada je jedino vrijeme koje je bitno, tako da ako nešto ne uradi sada, onda možda neće nikada. Nema Ovan vreme za planiranje, već samo za neka dešavanja. Dinamičan je i zato se tako i ponaša, jer jedino tako može da funkcioniše.

Što se tiče ljubavi,ide uvek na sve ili ništa. Ako neka osoba nije zainteresovana za njega, Ovan će samo promijeniti pravac. Ta osoba je, što se njega tiče, na gubitku. Ne voli da gubi vrijeme.

Ipak, on je uvek posvećen osobi koju voli i bitna mu je monogamija, tako da nije sklon prevari. Lojalan je. Nekad može biti previše iskren i ta iskrenost ga može koštati i ljubavi, ali on ne zna drugačije. Smatra da mora da kaže šta misli po svaku cenu.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena