OVAN – GODIŠNJII HOROSKOP za 2020-tu godinu!

Nemojte zaboraviti da slika ulaska u novu godinu itekako da svoj pečat svim nastupajućim dešavanjima. Ako pogledamo da se vaš vladar nalazi u polju ozbiljnih emotivnih odnosa, braka i to u napetom odnosu sa Merkurom, možemo tvrditi da neće sve ići lako i glatko, naročito u komunikaciji sa partnerom.
Ovnove će prvenstveno voditi strast i biće u potrazi za intenzivnošću, pa je itekako moguće da se pretvorite u pravog avanturistu, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Vrijeme za ispravljanje grešaka koje ste počinili u svom emotivnom životu traje do septembra, a to je istovremeno i period kada će neke priče koje bi mogle biti jake početi da se formiraju. Potreba da se ustalite u nekom odnosu biće od tog perioda izražena i Ovnovima zaista idu dobre prilike da uđu u ozbiljnu vezu.
Promjene će zahvatiti vaš ljubavni život. Neki će započeti lijepe i strasne ljubavne veze. Drugi će uživati u postojećim vezama, iznova se zaljubljujući u voljenu osobu. Polako ćete primjećivati i da se mijenja način na koji pristupate ljubavi. Biće vam mnogo lakše da se otvorite drugima, da pokažete naklonost. Da uživate i volite. I budete voljeni.
Lijepi događaji vas čekaju tamo gde im se najmanje budete nadali. Uz voljenu osobu, svako mjesto biće mjesto iz snova i uživaćete u svakom zajedničkom trenutku sa voljenom osobom koja će se truditi da vas usreći koliko god je to moguće u svakom trenutku.
Magija ljubavi će se širiti vašim životom tokom jeseni i zime. A kraj ove 2020. godine dočekaćete srećni, ispunjeni, i zadovoljni pravcem kojim je krenuo vaš život. Prihvatite promjene, jer samo vas prihvatanje novih crta karaktera vodi ka ispunjenijem životu.

Nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena