OVAN: On je ANĐEO koji u svakome vidi SAMO DOBRO…jer on je NAJBOLJI ČOVJEK zodijaka!

OVAN: On je ANĐEO koji u svakome vidi SAMO DOBRO.

OVAN: On je ANĐEO koji u svakome vidi SAMO DOBRO…jer on je NAJBOLJI ČOVJEK zodijaka!

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak.Osobe koje su rođene u znaku ovna,uvek su željne takmičenja,dinamike i brzine.Oni su apsolutno uvek željni da budu pobednici u svemu,samim tim što je najaktivniji znak s obzirom da je vatreni znak kao i Lav i Strelac.

Zahvaljujući njegovoj vladajućoj planeti – Marsu,Ovan je vrlo odlučan u onom što zacrta,da to i ostvari.U njegovoj prirodi je da preuzme akcije,ponekad čak i pre nego što prethodno dobro razmisle o tome.Njihov vatreni vladar,daje im sposobnost da imaju smisla za organizaciju,pa će te vrlo retko imati priliku da sretnete Ovna koji ne završava više stvari odjednom,često i pre pauze za ručak.

Ovan vlada glavom zbog čega su jako dobri incijatori,te sve svoje zamisli mogu bez problema da sprovedu u konkretne akcije bez bilo kakvog problema.Uvek teži ka tome da zaštiti svoje misli koje mu stvaraju najveću fizičku snagu.

Kod njih se izazovi uvećavaju samo u slučaju kada su nestrpljivi,agresivni i iskaljuju bes na drugima,zbog čega je jako bitno da se pozabave nekim stvarima za suzbijanje nervoze i stresa,što bi bilo jako korisno za njih.U njihovoj prirodi je da su prirodno jake i hrabre ličnosti,zbog čega se ne plaše da preuzmu rizik u svoje ruke.Ali s obzirom da njihov samouvereni vladar,Mars,želi da ih vodi brzo i burno kroz život,važno je da osiguraju svoju fizičku sigurnost.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena