Ove DAME nemaju sreće u LJUBAVI – magnet su za ‘loše momke’ i nesretne ljubavi

VAGA

Ove dame su divne, drustvene, diplomate i jako emotivne. Ali sve to vazi samo dok sa njima ne udjete u vezu, e tada se stvari mjenjaju. 

Zbog njihove stalne potrebe da svima ugode, cesto obecaju nesto sto ne mogu da ispune i zbog toga partner sa njima dozivi razocarenje. Malo je onih koji razumiju ovu divnu damu i umiju sa njom. Nju nikako i nikada ne treba forsirati jer onda Vaga ne moze da ukljuci svoj racionalni i proracunati um kojim ce donijeti pravilnu odluku. Sve sto uradite sa njom na brzinu, na kraju cete se kajati. Ali i kada Vage kazu brutalnu istinu, ni to ne valja partneru jer su navikli na divnu i laskavu damu koja uvijek ugadja svoje partneru. Njoj treba snazan muskarac koji ce joj dati dovoljno slobode oko donosenja odluka ali i dovoljno hrabrog da prihvati svaku Vaginu osobinu. 

Ponekad, i razlog sto ove dame privlace pogresne ljubavi je i cinjenica da ne vole da budu same. One uzivaju u flertovanju i razmjenjivanju njeznosti, ali uvijek izaberu one najlaskavije koji samo zele da je iskoriste.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena