Ove DAME nemaju sreće u LJUBAVI – magnet su za ‘loše momke’ i nesretne ljubavi

JARAC

Problem u vezama sa ovom damom je taj sto se veoma tesko otvaraju. Njeni partneri dugo imaju utisak kako su hladne prema njima i ne vide vise potrebu da budu sa njom i ulaze u dublje odnose. Malo je onih koji se usudjuju vise potruditi i uci u srce  ove divne dame. Samo kad bi znali kako ova zena umije da voli, i kako je savrsena zena u ljubavi ne bi tako ako odustajali od njih nikada. 

One su razumne, pametne, domisljate i izuzetno duhovite. Njih je jako tesko osvojiti i da doci do njenog srca a pogotovo kreveta. Ove dame ne dozvoljavaju lakim muskarcima da im pridju. Ali i kada oni malo bolji dodju do nje ona je poput skoljke zatvorena. Medjutim, samo rijetki uspiju dobiti biser iz nje. 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

BLIZANCI

Zena Blizanac bas kao i muskarac u ovom znaku zeljna je lutanja i avantura. Taman kada se odluci smiriti kraj jednog muskarca on je vise ne shvata ozbiljno. Njen vjetropirasti stil i ponasanje ne ostavlja utisak zene koja zeli ozbiljniju vezu. Zbog toga ova dama mnogo puta u zivotu pati u ljubavi privlaceci one koji samo zele da joj se uvuku u krevet i slome joj srce. 

Njeno meko srce ne vidi bas uvijek te lose momke koji su tu samo kako bi je povrijedili. Ona se iz svake veze koja je lose prosla vraca jaca i spremnija da ponovo voli. Ali ipak ostaje rana na srcu, bez obzira koliko ova dama izgledala samouvjereno i sretno njeni oziljci na srcu itekako bole. 

Nemojte da je podcjenjujete, nije ona samo divna spoljasnjost sa zeljom za stalnim avanturama, ona posjeduje duboke emocije koje cuva za svog voljenog. Izuzetno je inteligentna i sve shvata racionalno i zbog toga sve te oziljke prezivljava lakse. 

Kada jednom zavoli ona nikada ne bi varala. A kada postane majka, njena porodica je za nju sve. Ona se dovoljno izivi u mladosti i kada odluci da se smiri to je za nju definitivno. Spremna je da se u ljubavi cijela da. 

Recommended For You

About the Author: Neshvacena